ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
image description

Καθετή: Εργαστήρι Ζωγραφικής 2021-2022

Η ζωγραφική είναι χόμπι και δημιουργική διέξοδος με πολλές εφαρμογές στην καθημερινότητα. Το Εργαστήρι Ζωγραφικής της Καθετής προσφέρει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά σε αρχάριους τη δυνατότητα να εξασκήσουν την κλίση τους στη ζωγραφική και να επενδύσουν δημιουργικά τον χρόνο τους. Φέτος τα μαθήματα θα διαρκέσουν από τις 12 Οκτωβρίου ως τις 14 Δεκεμβρίου, θα είναι δίωρα και θα γίνονται κάθε Τρίτη από τις 15:00 ως τις 17:00. 

Στο Εργαστήρι Ζωγραφικής θα μπορούν να συμμετέχουν 4-5 άτομα και θα γίνει στον χώρο της Καθετής, στον Γαλατά, από τη ζωγράφο Μάρα Δημοπούλου. Θα περιλαμβάνει μαθήματα ζωγραφικής και σχεδίου 20 ωρών συνολικά. Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων θα παρουσιαστούν διάφορες τεχνικές: σχέδιο, σκίαση, θεωρία του χρώματος, και τα κινήματα που επηρέασαν τη ζωγραφική. Η θεωρία και οι ασκήσεις συνοδεύονται από συζήτηση και ανάλυση.  

Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Κάντε εγγραφή τώρα για να κρατήσετε τη θέση σας στο Εργαστήρι Ζωγραφικής. 

Η Μάρα Δημοπούλου είναι εικαστικός, απόφοιτη της Σχολής Καλών Τεχνών και μέλος της ομάδας της Καθετής. Ασχολείται με τη ζωγραφική και τις εγκαταστάσεις. Η δουλειά της χαρακτηρίζεται περισσότερο ως εξπρεσιονιστική. Έχει λάβει μέρος σε πολλές εκθέσεις από το 2010 μέχρι σήμερα, και είναι μέλος της ομάδας ΕΝ-ΦΛΩ από το 2011. Έχει συντονίσει αρκετές ομαδικές εκθέσεις σε όλη την Ελλάδα. 

Για όσους/-ες είναι μακριά και δεν μπορούν να παρακολουθήσουν το δια ζώσης Εργαστήρι Ζωγραφικής, υπάρχει ακόμα μία εναλλακτική: Το Online Εργαστήρι ζωγραφικής είναι δωρεάν διαθέσιμο σε όσα άτομα επιθυμούν να το παρακολουθήσουν και αποτελείται από έξι θεματικές ενότητες. Κάθε ενότητα έχει θεωρία και ασκήσεις. Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να έχετε δωρεάν ανατροφοδότηση για τις ασκήσεις σας από τη ζωγράφο Μάρα Δημοπούλου, με την ετήσια εγγραφή σας ως μέλους της Καθετής. Τα μαθήματα που είναι αναρτημένα είναι προσβάσιμα σε όλους σε μορφή PDF και βίντεο.  

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες εδώ

Διαβάστε επίσης

image descriptionΠΟΡΟΣ

Αναβάθμιση στην περισυλλογή απορριμμάτων στον εσωτερικό οικισμό του Πόρου, αποτελεί η αγορά ενός μικρού οχήματος από τον Δήμο Πόρου. Αναλυτικότερα, ο Δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητρι...

image descriptionΠΟΡΟΣ

Εθελοντική δράση στειρώσεων αδέσποτων γατών και σκύλων πραγματοποιήθηκε στον Πόρο το Σαββατοκύριακο 9 10 Οκτωβρίου.  Από την αρμόδια αντιδήμαρχο Δήμου Πόρου Χριστίνα Ροή αναρτήθηκε...