ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Δήμος Πόρου στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση IFTM TOP RESA στο Παρίσι

Ο Δήμος Πόρου ξεκινώντας το τουριστικό πρόγραμμα προβολής για τη νέα σεζόν, συμμετέχει ως συνεκθέτης της Περιφέρειας Αττικής στη μεγάλη Διεθνή Τουριστική Έκθεση IFTM TOP RESA, η οποία διεξάγεται στο Παρίσι από τις 5 έως τις 8 Οκτωβρίου 2021.
 
Είναι η δεύτερη φορά που ο Δήμος Πόρου συμμετέχει στην συγκεκριμένη Έκθεση, η οποία φέτος σηματοδοτεί την επανεκκίνηση των εμπορικών συναντήσεων μας με φυσική παρουσία μετά την έναρξη της πανδημίας και την οποία θα επισκεφθούν πάνω από 30.000 επαγγελματίες του τουρισμού, influencers και media.
 
Τον Δήμο Πόρου στο Παρίσι εκπροσωπεί το μέλος της Τουριστικής Επιτροπής, Τάσος Φιακάς, ο οποίος θα παρουσιάσει το νησί και τις επιχειρήσεις του μέσω της τουριστικής ιστοσελίδας του Δήμου (visitporos.com), με έντυπο υλικό παρουσίασης και χάρτες, καθώς και με το επίσημο βίντεο τουριστικής προβολής το οποίο θα επισυναφθεί και στο οπτικοακουστικό υλικό τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Αττικής και θα μοιραστεί σε όλους τους επισκέπτες.
 
Ο Δήμος Πόρου ευχαριστεί την Περιφέρεια Αττικής για τη φιλοξενία στο περίπτερό της και ειδικότερα τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Πατούλη και τον εντεταλμένο σύμβουλο τουρισμού κ. Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

Διαβάστε επίσης

Καθετή: Εργαστήρι Ζωγραφικής 2021-2022ΠΟΡΟΣ

Η ζωγραφική είναι χόμπι και δημιουργική διέξοδος με πολλές εφαρμογές στην καθημερινότητα. Το Εργαστήρι Ζωγραφικής της Καθετής προσφέρει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά σε αρχάριους τη ...