Δρομολόγια πλοίων
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
image description

Ναυτικό Σαλόνι 2020: Το ασφαλές ναυτικό ραντεβού της χρονιάς!

Η έκθεση Ναυτικό Σαλόνι, ετοιμάζεται να υποδεχθεί με για ακόμα μια χρονιά τους λάτρεις της θάλασσας, του σκάφους, του θαλάσσιου εξοπλισμού και των θαλάσσιων χόμπι και σπορ, από την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 1  Νοεμβρίου 2020, στο Ολυμπιακό κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό, θέτοντας ως  αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα την ασφάλεια των εκθετών, επισκεπτών και του προσωπικού της.

 

Το Ναυτικό Σαλόνι αποτελεί την πιο καταξιωμένη, έκθεση για το σκάφος και τη θάλασσά, καθώς είναι το βασικό σημείο συνάντησης όλης της αγοράς. Κάθε χρόνο στην έκθεση παρουσιάζονται όλες οι νέες προτάσεις για το σκάφος, τις μηχανές και τα αξεσουάρ, τα οποία αποτελούν πόλο έλξης για το πιστό κοινό της έκθεσης.

 

Η έκθεση απευθύνεται σε όσους αγαπούν τα σκάφη, τη θαλάσσια αναψυχή, την ιστιοπλοΐα, τα extreme sports και τον θαλάσσιο τουρισμό, και σε όσους ασχολούνται επαγγελματικά με τα θαλάσσια σπορ, το ψάρεμα και την κατάδυση αλλά και σε όσους είναι έτοιμοι να μυηθούν στον μαγευτικό κόσμο της θάλασσας.

 

Ο τόπος διεξαγωγής της είναι οι εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού κέντρου Ξιφασκίας δίπλα στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο στο Ελληνικό.
Η έκθεση λειτουργεί καθημερινά από την Τετάρτη728 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020, στο Ολυμπιακό κέντρο Ξιφασκίας δίπλα στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο στο Ελληνικό.

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.athensboatshow.gr


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Το Ναυτικό Σαλόνι διοργανώνεται από την εταιρεία οργάνωσης εκθέσεων EXPO ONE, με τη συνεργασία του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Πλαστικών Σκαφών Παρελκομένων Εξαρτημάτων Εμπόρων & Υπηρεσιών (ΣΕΚΑΠΛΑΣ ΠΕΕΥ).
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το επίσημο site7της έκθεσης :
www.athensboatshow.gr

 

Διαβάστε επίσης

image descriptionΠΕΙΡΑΙΑΣ - NOTIA

  Ανακοίνωση του Λιμεναρχείου για τους μήνες Ιούνιο-Ιούλιο-Αύγουστο   Από το Λιμεναρχείο Σαρωνικού ανακοινώνεται η απαγόρευση κυκλοφορίας των ιδιωτικής χρήσης ή εκμισθούμενων ατομι...

image descriptionΣκάφη

  Οι οδηγίες πρόληψης και αντιμετώπισης κρουσμάτων COVID-19 σε σκάφη αναψυχής μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας COVID-19, που προβλέπονται στα κυβε...