ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γ.Ε. Πόρου - Τροιζηνίας: Με πεντε μετάλλια γύρισε από την Αίγινα η Λεβειδιώτη

Το Σάββατο 6 Απριλίου έγινε στην Αίγινα το Διασυλλογικό πρωτάθλημα τριάθλου, της Κατηγορίας Κ14 (παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών) του 7ου ομίλου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραιά και Ν.Δυτ. Αττικής.
Τους αγώνες οργάνωσε ο τοπικός σύλλογος ΑΟ Κούρος Αίγινας σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραιά.
Ο σύλλογος του Πόρου η Γυμναστική Ένωση Τροιζηνίας συμμετείχε στο τρίαθλο με δέκα αθλητές-τριες που έκαναν εντυπωσιακή εμφάνιση, ιδιαίτερα στην κατηγορία των αθλητριών.
Συγκεκριμένα η αθλήτρια Μαρία Λεβειδιώτη κατάφερε να κερδίσει όχι μόνο την ομαδική βαθμολογία αλλά και τα δύο από τα τρία αγωνίσματα.
Κατέλαβε την 1η θέση στο μήκος με 4.93μ., την 1η θέση στα 60μ. με χρόνο 8΄΄57 και την 2η θέση στα 800 μ. με επίδοση 2΄45΄΄20.
Έτσι κατάφερε να πάρει 3 Χρυσά μετάλλια, 1 Αργυρό αλλά και ένα χάλκινο με την σκυταλοδρομία 4Χ 80 μ.
Καταπληκτική εμφάνιση έκαναν και τα άλλα παιδιά με την Μαρία Μούγιου να κερδίζει τα 800 μ. με χρόνο 2΄41’’20 ,
την Εμα Ντομίντε 2η στο Μήκος με άλμα 4.57 μ.
και την ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ80μ.
με τις Λεβειδιώτη – Ντομίντε – Μούγιου και Γκίκα που κατέλαβαν την 3η θέση.
Ο Γιάννης Σιαμίδης στην πρώτη εμφάνιση κατάφερε να κερδίσει την σειρά του στα 60μ. με χρόνο 8΄΄82 και να ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου.
Αξιοσημείωτο είναι ότι και οι άλλοι συμμετέχοντες αθλητές στο τρίαθλο , Πάνου Βιβή,Στάϊκου Ελένη, Γιάννη Παβίτσιο ,Γκιάτα Ματέο,Καραμάνης Αλέξανδρος και Χριστοδούλου Δημήτρης έκαναν ατομικά ρεκόρ και πλασαρίσθηκαν στις εξάδες των αγωνισμάτων.
Παράλληλα με το πρωτάθλημα τριάθλου τωνΚ14 έγιναν αγώνες σε όλες τις κατηγορίες από Κ5 μέχρι και τις κατηγορίες Ανδρών- Γυναικών.
Έτσι είχαμε και άλλες επιτυχίες με τη Ραφαέλα Μπέντο να κερδίζει τα 100μ, με 13΄΄34 και τα 800μ. με 2΄21΄΄12 ,
την δεκάχρονη Μπιλίκου Τζεραλντίνα να κερδίζει 2 χρυσά μετάλλια στα 50μ. και στα 500μ. στην κατηγορία Κ12 ,
Τον Βαγγέλη Πάνου 3ο στα 50μ ,
τους Κουτουζή Στέλιο, Κουτουζή Γεώργιο ,Δουζίνα Μαρία, Δούρου Σάρα και Κουτουζή Γιάννη που κέρδισαν στις σειρές τους στα 50μ και στα 40μ. αντίστοιχα.
Αγωνίσθηκαν επίσης οι
Βολιώτη Ιωάννα, Μπίζτα Αγγελική, Ραφαήλ Γκιάτα , Ψωμά Δανάη , Αναγνωστοπούλου Γεωργία, Αλεξόπουλος Γιώργος,Αγγελόπουλος Μαρινος,
Αραπίδου Δέσποινα και Αραπίδου Φωτεινή.
Τους αθλητές συνόδευσαν οι προπονητές τους Λιβανού Γεωργία , Θέμης Γκιών , Κώστας Γκιών και 30 γονείς που συνταξίδευσαν στην Αίγινα.
 

Διαβάστε επίσης

Πόρος: Δίχως δημοτική συγκοινωνία από 8 έως 10 Απριλίου λόγω τακτικής συντήρησης του λεωφορείουΠΟΡΟΣ

Ο Δήμος Πόρου ενημερώνει ότι δεν θα πραγματοποιηθούν δρομολόγια της δημοτικής συγκοινωνίας από τις 8/4/2024 έως τις 10/4/2024, καθώς το δημοτικό λεωφορείο βρίσκεται σε τακτική συντ...

Καιρικές συνθήκες και πυρκαγιές: Συναγερμός στην Πυροσβεστική μέχρι την Τρίτη 9 Απριλίου - Υπενθύμιση απαγορεύσεων ΠΟΡΟΣ

Από την Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι από σήμερα Κυριακή 7 Απριλίου 2024 έως και την Τρίτη 9 Απριλίου 2024 αναμένεται να επικρατήσουν συνθήκες π...

Νωρίς οι δασικές πυρκαγίες φέτος - Την προσοχή όλων μας εφιστά η Πυροσβεστική Διοίκηση Πελοποννήσου ΠΟΡΟΣ

Από την ΠΕ.ΠΥ.Δ. Πελοποννήσου και τον Διοικητή Αρχιπύραρχο Ιωάννη Δαληβίγκα, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: Στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης των πολιτών και έχοντας ως στόχο τη...

Πόρος: Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα στα πλαίσια των περιβαλλοντικών δράσεων απορρύπανσης του βυθού στο λιμάνιΠΟΡΟΣ

Tην Παρασκευή 5/4/2024 πραγματοποιήθηκε, από την Aegean Rebreath, το εκπαιδευτικόb πρόγραμμα ενημέρωσης, συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων με τους μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτε...