ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
image description

Πόρος: Γενική Συνέλευση και Εκλογές του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών "Η Ποριώτισσα" την Κυριακή 8/5

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Πόρου "Η Ποριώτισσα" εξέδωσε τις δύο παρακάτω ανακοινώσεις: 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών «Ποριώτισσα» καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση, που θα γίνει την Κυριακή 08 Μαΐου 2022 και ώρα 17:00 μ.μ., στο Κτίριο Συγγρού με τα κάτωθι θέματα:

  1. Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός
  2. Διενέργεια αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή 15 Μαΐου 2022 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.

Σας επισημαίνουμε ότι, σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου, δικαίωμα ψήφου θα έχουν τα μέλη τα οποία έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις (συνδρομές παλαιότερων ετών), μέχρι μία ώρα πριν την διεξαγωγή των αρχαιρεσιών. Επίσης, τα μέλη που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα μπορούν να υποβάλλουν αίτηση, είτε στο mail του Συλλόγου (poriotissa@gmail.com), είτε να έλθουν σε επαφή με κάποιο από τα μέλη του προσωρινού Δ.Σ. στα εξής τηλέφωνα :

Νάγια  Μακρή : 6974119107

Ελένη Παύλου : 6986997562

Ελένη Καρλαγκίνη : 6974564172

Παρακαλούμε πολύ τα μέλη που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα να μας το γνωστοποιήσουν μέχρι την Παρασκευή 06 Μαΐου 2022 με σκοπό την καλύτερη οργάνωση της όλης διαδικασίας.

Εκ του Δ.Σ. του Συλλόγου

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανακοινώνουμε στα μέλη μας, αλλά και σε όλους τους συμπολίτες μας, ότι έληξε υπέρ του Συλλόγου μας ο δικαστικός αγώνας τον οποίο αναίτια και αδικαιολόγητα δημιούργησαν δύο από τα μέλη μας.

Πιο συγκεκριμένα, με την υπ’ αριθμόν 3/2022 απόφαση,  το Εφετείο Πειραιώς έκρινε ως απόλυτα σύννομες όλες τις ενέργειες και τις αποφάσεις του Διοικητικού μας Συμβουλίου και της Γενικής Συνέλευσης και, έτσι, απέρριψε καθ’ ολοκληρίαν την κατά του Συλλόγου μας ασκηθείσα αγωγή ως μη νόμιμη.

Το αποτέλεσμα αυτό αποτελεί για τον Σύλλογό μας μέγιστη ηθική δικαίωση ώστε να συνεχίσει να παράγει το πολιτιστικό του έργο και να προσφέρει στο νησί μας, όπως ακριβώς έκανε όλα τα χρόνια μέχρι και σήμερα.

Συγχρόνως δε, αποτελεί και ηθική δικαίωση για όλα τα μέλη που στοιχηθήκαμε στο πλευρό του Διοικητικού μας Συμβουλίου και αντιμετωπίσαμε με πνεύμα σύμπνοιας και αγαστής συνεργασίας, τις επιθέσεις, φανερές και συγκεκαλυμμένες, που δέχθηκε ο Σύλλογός μας, ατυχώς, ακόμη και από θεσμικά όργανα.

Μετά, λοιπόν, και από την τελεσίδικη απόφαση του Εφετείου, ο Σύλλογός μας συνεχίζει αρραγής και με περισσότερη ζέση το έργο του, με αποκλειστικό πάντοτε σκοπό την προαγωγή του πολιτισμού και την διάσωση και ανάδειξη της ιστορικής, πολιτιστικής και λαογραφικής κληρονομιάς και παράδοσης του νησιού μας.

Τέλος, νιώθουμε ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που στάθηκαν στο πλευρό του Συλλόγου μας καθ’ όλο το διάστημα της αναίτιας και αδικαιολόγητης αυτής αντιδικίας και βοήθησαν, ο καθένας με ό,τι και όσο μπορούσε, ώστε να τερματιστεί θετικά για τον Σύλλογό μας αυτή η δοκιμασία. Ιδιαιτέρως, όμως, ευχαριστούμε τους δικηγόρους μας κον Γεώργιο Παπουτσή και κον Στέλιο Τσολάκο για την ηθική, νομική και οικονομική στήριξη που αμέριστα μας πρόσφεραν.

Εκ του Δ.Σ.

Διαβάστε επίσης

image descriptionΠΟΡΟΣ

Πάντα μέσα στά μετάλλια καί τίς πρώτες θέσεις ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΡΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ (ΝΟΠΤ) . Συγκεκριμένα στο 7ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μεγάλων αποστάσεων που έγινε στο Μεσολόγγι ο αθλ...

image descriptionΠΟΡΟΣ

Μεγάλη ανταπόκριση παρουσιάζει η δράση των κοινωνικών ιατρείων, με δωρεάν καρδιολογικούς έλεγχους για βρέφη, παιδιά και έφηβους, αλλά και ενήλικες, που θα πραγματοποιηθεί το τριήμε...

image descriptionΠΟΡΟΣ

Σύμφωνα με ενημέρωση του Δημάρχου Πόρου Γιάννη Δημητριάδη, λόγω της εκτέλεσης του έργου ασφαλτόστρωσης στην περιοχή Περγάρι, από την ερχόμενη Δευτέρα 11.4.2022 έως τα μέσα της Μ. Β...

image descriptionΠΟΡΟΣ

Δείτε του υποψήφιους που απαρτίζουν το Ψηφοδέλτιο για τις Εκλογές του Εμπορικού Επαγγελματικού Συλλόγου Πόρου που θα διεξαχθούν τη Κυριακή 10 Απριλίου 2022 στο κτήριο Συγγρού, 11πμ...

image descriptionΠΟΡΟΣ

Ο Δήμος Πόρου ενημερώνει ότι παρατάθηκε με Υπουργική Απόφαση που δημοσιεύτηκε στις 31.3.2022 η ισχύς των διατάξεων που δίνουν την δυνατότητα στους Δήμους να εγκρίνουν προσωρινές κυ...