ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πόρος: Τοποθετήθηκε η ταμπέλα του έργου του Βιολογικού - Πότε ξεκινούν οι εργασίες

Στο νέο λιμάνι, στον χώρο των κοινόχρηστων ποδηλάτων, τοποθετήθηκε η ταμπέλα "ταυτότητας" έργου του Βιολογικού Καθαρισμού. 


Η ταμπέλα τοποθετείται από τη στιγμή που το έργο έχει ξεκινήσει και περιλαμβάνει πληροφορίες για τους φορείς υλοποίησης του έργου, το κόστος κ.α. 


Τα επόμενα βήματα έχουν ως εξής: Η ανάδοχος εταιρεία σε 15 μέρες παραδίδει χρονοδιάγραμμα εργασιών, οι οποίες ξεκινάνε άμεσα, εντός του 2023.


Όπως αντιλαμβανόμαστε, οι πολίτες του Πόρου θα πρέπει να εφοδιαστούν με υπομονή, καθώς το συγκεκριμένο έργο αποτελεί το μεγαλύτερο έργο στην ιστορία του νησιού, για ένα θέμα που χρονίζει και ταλαιπωρεί τους κατοίκους του Πόρου εδώ και δεκαετίες. 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Πόρος: Ξεκίνησε το έργο ενεργειακής αναβάθμισης της Χατζοπουλείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης   ΠΟΡΟΣ

Ξεκίνησε στα μέσα Σεπτεμβρίου το έργο ενεργειακής αναβάθμισης της Χατζοπουλείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης, το οποίο χρηματοδοτείται με 100.000€ από το ΕΣΠΑ/ΠΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ και με 12.000€ α...

Πόρος: Το ΚΔΑΠ πήγε στην Καθετή και γνώρισαν τον μαγικό κόσμο της Ήβης Γαβριηλίδη ΠΟΡΟΣ

Το ΚΔΑΠ φόρεσε τα καλά του και με τους μικρούς μαθήτές του πήγε στην Katheti Περιπλανηθηκε μέσα στα στενά του νησιού και βρέθηκε στο νέο κτίριο της Καθετής όπου εκεί περίμενε τα πα...