image description

Porosea 2021: Επιστροφή στον αθλητισμό, επιστροφή στην... πόρωση

Ο  Δήμος Πόρου, το Saronic Triathlon Club και η εταιρεία whynot διοργανώνουν στις 30 – 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021, την αθλητική εκδήλωση multisport POROSEA 2021 (τρίαθλο, aquathlon, κολύμβηση και δρομικά) στο πανέμορφο νησί του Πόρου.
 
H τριαθλητική σαιζόν και μαζί το πρώτο πρωτάθλημα της WTL θα ολοκληρωθούν με τον πιο συναρπαστικό τρόπο στο όμορφο νησί του Πόρου με το Porosea 2021. 
Η πανδημία στέρησε από τους φίλους του event την διοργάνωση του 2020, ωστόσο, ο Πόρος, παραμένει ασφαλής και περιμένει τους εκατοντάδες αθλητές για ένα συναρπαστικό αθλητικό διήμερο, στην καρδιά του φθινοπώρου, με το σύνθημα "Έλα να πάμε στο νησί...".  
Η κοσμοπολίτικη ομορφιά του Πόρου με τις καταπληκτικές διαδρομές και την περίκλειστη θάλασσα είναι οι απόλυτες εγγυήσεις για ένα ιδιαίτερο αγωνιστικά και όχι μόνο διήμερο. Το event θα ξεκινήσει το Σάββατο με τους κολυμβητικούς αγώνες στην ξεχωριστή παραλία του Ρωσικού Ναυστάθμου που τόσο έχουν αγαπήσει οι κολυμβητές από τις προηγούμενες διοργανώσεις. 
Την επόμενη ημέρα το ιδιαίτερο ανάγλυφο του Πόρου με τους πευκόφυτουςλόφους προμηνύει έναν άκρως ανταγωνιστικό αγώνα τριάθλου τόσο στην Sprint όσο και στην Standard απόσταση που θα προσφέρει στους αθλητές και στους θεατές μοναδικές συγκινήσεις.  
Μετά τον αγώνα αυτόν θα έχουμε και την τελική βαθμολογία της WTL  η οποία αναμένεται με ξεχωριστό ενδιαφέρον. Ο Δήμος Πόρου, το Saronic Trathlon Club, η εταιρεία whynot και οι δεκάδες εθελοντές καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να σας προφέρουν ένα πολύ όμορφο αθλητικό διήμερο στον μοναδικό Πόρο.
 
 
 
Το κάλεσμα Δημάρχου Πόρου Γιάννη Δημητριάδη 
"Με ενθουσιασμό, κέφι, προσμονή και διάθεση για πολλές εκπλήξεις, ο Δήμος Πόρου και η εταιρεία whynot, σχεδιάζουμε τις διαδρομές για το Porosea 2021 που θα περιέχει τρίαθλο, aquathlon, τρέξιμο και κολύμπι. Όπως κάθε χρόνο όλο το νησί, οι Υπηρεσίες του Δήμου, οι αθλητικοί σύλλογοι, οι επιχειρηματίες και πρώτοι από όλους οι εθελοντές μας, θα βρίσκονται επί ποδός. Επιδίωξή μας είναι να προσφέρουμε σε όλους εσάς μία άρτια διοργάνωση  τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο και στο κομμάτι της φιλοξενίας, των καλλιτεχνικών δρώμενων και γενικά της απόλαυσης του νησιού μας.
Με απόλυτο σεβασμό σε αθλητές και συνοδούς, σταθερή μας επιδίωξη είναι να αναδείξουμε τον Πόρο σε κορυφαίο προορισμό αθλητικών διοργανώσεων.
Σας ευχόμαστε καλή προετοιμασία και σας περιμένουμε στον Πόρο."
 
 
 
Το Porosea2021 διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, της ΕΟΜΟΠ και της ΕΟΠ. Με την τεχνική υποστήριξη της ΠΕΠΑ
Περισσότερες πληροφορίες: https://why-n.gr/event/porosea-2021/
 

Διαβάστε επίσης

image descriptionΠΟΡΟΣ

Ο ποριώτης ρεμπέτης Δημήτρης Γκόγκος ή Μπαγιαντέρας, ξεχώριζε στο ρεμπέτικο σινάφι για το έντονο ενδιαφέρον του στα κοινά. Πριν τυφλωθεί (1941) διάβαζε πολύ και ερχόταν καθημερινά ...

image descriptionΠΟΡΟΣ

Με την καθιερωμένη κατάθεση στεφάνων, την μαθητική παρέλαση και την βράβευση των επιτυχόντων μαθητών, πραγματοποιήθηκαν στον Πόρο οι εορτασμοί της επετείου του "ΟΧΙ" της 28ης Οκτωβ...

image descriptionΠΟΡΟΣ

Με αφορμή την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, ο Δήμος Πόρου παρουσιάζει την επετειακή συγγραφή με τίτλο «Ιστορική αναδρομή – Η συμβολή του Πόρου στον αγώνα του 1821».     Πρόκει...

image descriptionΠΟΡΟΣ

Ιστορικής σημασίας εξέλιξη για τον Δήμο Πόρου αποτελεί η ένταξη του έργου «Αναβάθμιση υποδομών διαχείρισης λυμάτων» στο Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης με Απόφαση του Αν. Υπουργού Εσωτερ...