ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πόρος: Δήλωση του Γιάννη Δημητριάδη για το εκλογικό αποτέλεσμα

Ο απερχόμενος Δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, σχετικά με το αποτέλεσμα των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου: 

 

 

"Φίλες και φίλοι,
Δυστυχώς τα αποτελέσματα των χθεσινών εκλογών δεν ήταν αυτά που περιμέναμε.
Από την 1η Ιανουαρίου 2024 και μέχρι το τέλος του 2028 ο Πόρος θα έχει νέο Δήμαρχο, όπως αποφάσισε η πλειοψηφία (55,85%) των 2.786 ψηφοφόρων που προσήλθαν στις κάλπες του Δήμου μας. Επικοινώνησα από χθες το βράδυ με τον εκλεγμένο Δήμαρχο κ. Γιώργο Κουτουζή και του ευχήθηκα να έχει επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.
Δεν είναι η στιγμή να κρίνουμε το αποτέλεσμα, ούτε να κάνουμε προβλέψεις για το μέλλον.
Είναι η στιγμή όμως να κάνω έναν μικρό απολογισμό της δικής μου προεκλογικής «πρότασης». Και ο απολογισμός αυτός λέει ότι δεν θα άλλαζα απολύτως τίποτα σε αυτήν, στις θέσεις μου, στις επιμέρους αποφάσεις μου, στην ρητορική μου και στην προσέγγιση των ψηφοφόρων. Προφανώς η πρόταση αυτή δεν ήταν η νικηφόρα στις συγκεκριμένες εκλογές. Αλλά η νίκη δεν είναι αυτοσκοπός!
Η νικηφόρα πρόταση ήταν εκείνη που παρουσίασε ο κ. Κουτουζής και εκείνος είναι ο κατάλληλος να την εφαρμόσει. Εγώ, ούτε θα μπορούσα να την παρουσιάσω, ούτε θα ήθελα να την εφαρμόσω. Και οι πολίτες έκαναν κατά πλειοψηφία την επιλογή τους, η οποία είναι απόλυτα σεβαστή.
Από αυτούς, ωστόσο, 1.203 πιστοί ψηφοφόροι (44,15%) έδειξαν για τρίτη ή και τέταρτη φορά την εμπιστοσύνη τους σε εμένα και την παράταξή μου.
Είναι αυτονόητο ότι την εμπιστοσύνη αυτή δεν θα την προδώσω και ότι θα ανταποκριθώ πλήρως στην ευθύνη που μου ανατέθηκε.
Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ψηφοφόρους μας, τα μέλη του συνδυασμού μου, τους συνεργάτες μου, τους «φανατικούς» μας και πρώτα απ’ όλα την οικογένειά μου.
Η ζωή συνεχίζεται και τα επόμενα 5 χρόνια θα αφιερώσω στα παιδιά μου και την σύζυγο μου την προσοχή και τον χρόνο που δεν είχα διαθέσιμο από το 2014 έως σήμερα.
Εύχομαι με όλη μου την καρδιά τα πράγματα να πάνε το ίδιο καλά και για το νησί μας!
Γιάννης Δημητριάδης"

Διαβάστε επίσης

Η Ποριώτισσα Ηρώ Κυριακάκη, η εμβληματική Κατερίνα από τα Κόκκινα Φανάρια επισκέφτηκε το ΣΕΗΠΟΡΟΣ

Με καταγωγή από τον Πόρο, η εμβληματική φιγούρα της σπουδαίας Ηρώς Κυριακάκη ως Κατερίνα από τα Κόκκινα Φανάρια δεν μπορεί από κανέναν να ξεχαστεί. Σήμερα στα 91 της, γεμάτη σοφία ...