ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πόρος: Ο Τόνι Σφήνος ξεσήκωσε το νησί σε αξέχαστο χριστουγεννιάτικο πάρτι (βίντεο & φωτογραφίες)

Το απόλυτο χριστουγεννιάτικο street party απόλαυσε το πλήθος κόσμου που κατάκλυσε την πλατεία Δημαρχείου και τις καφετέριες της πλατείας, το βράδυ της Δευτέρας 26 Δεκεμβρίου, στη συναυλία του Τόνι Σφήνου, στα πλαίσια των εορτασμών της "Γειτονιάς των Χριστουγέννων" που διοργανώνει ο Δήμος Πόρου. 
 
Ο κόσμος χόρεψε, γέλασε και διασκέδασε με την ψυχή του, αποθεώνοντας τον Τόνι Σφήνο και τους συνεργάτες του, για το κέφι, το χιούμορ και την εορταστική ατμόσφαιρα που χάρισαν για περίπου δυο ώρες. 
 
 
Το σόου του Σφήνου συνδύαζε το θέατρο με την μουσική, με μπρίο και χιούμορ που απευθυνόταν σε όλες τις ηλικίες, με ιδιαίτερη προσοχή. Μάλιστα προς το τέλος της χθεσινής συναυλίας, ο Τόνι ανέβασε στην εξέδρα τα παιδιά που βρισκόντουσαν μπροστά από αυτήν και τραγούδησαν, χόρεψαν και αποθεώθηκαν από το κοινό. 
 
Το συγκρότημα του αποτελούταν από εξαιρετικούς μουσικούς και περφόρμερ, όπως η Λόλα, η απίστευτη περσόνα που ενσαρκώνει ο ηθοποιός Αντώνης Παπαηλίας, ο οποίος ζέστανε τον κόσμο και χάρισε άφθονο γέλιο με την ερμηνεία του ρόλου και τις ατάκες του. 
 
 
Το μουσικό ρεπερτόριο, περιελάβανε αγαπημένα τραγούδια από όλες τις εποχές και όλο το φάσμα του ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου, διασκευασμένα με τρόπο που ξεσηκώνει το κοινό σε χορό. 
 
Σε γενικά πλαίσια η χθεσινή βραδιά, ήταν μια ξεχωριστή, χαρούμενη βραδιά που την είχε ανάγκη ο κόσμος, μετά από δύο Χριστούγεννα εγκλεισμού και περιορισμών. 
 
Το μόνο σίγουρο είναι πως η χθεσινή εκδήλωση θα μείνει αξέχαστη σε όσους την παρακολούθησαν και οι αρκετοί επισκέπτες του νησιού, θα θυμούνται για πάντα τα Χριστούγεννα του 2022 στον Πόρο.   
 
 

Ποιος είναι αλήθεια ο Τόνι Σφήνος;

Ο Τόνι Σφήνος, κατά κόσμον Θάνος Κιούσης, γεννήθηκε το 1978 στα Καλάβρυτα και μεγάλωσε στον Άγιο Ελευθέριο.

Σπούδασε θέατρο στο Βέλγιο και χορό στη σχολή της Ραλλού Μάνου.

Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με το θέαμα αν σκέφτηκε να γίνει αστροναύτης, γιατρός αλλά και αρχαιολόγος.

Ο Θάνος θαύμαζε τον Θανάση Βέγγο, τον Διονύοη Παπαγιαννόπουλο, την Τζένη Καρέζη, τους Μόντι Πάιθονς, τον Τζιμ Κάρεϊ, τον Αντι Κάουφμαν και τον Πάμπλο Φρανσίσκο.

Αποφάσισε να γίνει ηθοποιός όταν είδε street performers στο Covent Garden να δίνουν παραστάσεις στην κεντρική πλατεία μπροστά από μια εκκλησία.

Πριν γίνει ο Τόνι Σφήνος

Ο Θάνος είχε ξεκινήσει την καριέρα του, πριν δημιουργήσει τον Τόνι.

Είχε φτιάξει την ομάδα θεάτρο δρόμου Τσίρκο Ρεντίκολο και την μπάντα ΣΑΛΑΤΑ, που σημαίνει Σαλταρισμένα Αγνώστης Ταυτότητας Ατομάκια.

Έχει παίξει ως ηθοποιός σε τέσσερα επεισόδια της σειράς του Alpha Ο Πόλεμος των Άστρων και στην ταινία μικρού μήκους του Θοδωρή Καζή «For the height and the view».

Ο πρώτος άνθρωπος που αποκάλυψε τηλεοπτικά την ταυτότητά του ήταν η Ελεονώρα Μελέτη, το 2013 στη Μεσημεριανή Μελέτη, όταν πήγε σε μια εκδήλωση για τα 50 χρόνια του Τέρη Χρυσού.

Διαβάστε επίσης

Σπύρος Πολλάλης: Συλλυπητήρια από τον Δήμαρχο Πόρου - Συμμετέχει στο πένθος του γειτονικού δήμου ο Δήμος ΠόρουΠΟΡΟΣ

Ο Δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης εκ μέρους του λαού του Πόρου, εκφράζει τα συλλυπητήρια του στους οικείους του Σπύρου Πολλάλη, στα μέλη της δημοτικής αρχής και στους κατοίκους ...

Πόρος: Με χειροτεχνίες από το ΚΔΑΠ και συναυλία του Τόνι Σφίνου συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στη "Γειτονιά των Χριστουγέννων" (βίντεο)ΠΟΡΟΣ

Συνεχίζονται σήμερα Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου, οι εορταστικές εκδηλώσεις της "Γειτονιάς των Χριστουγέννων" στον Πόρο, με χειροτεχνίες για τους μικρούς φίλους, από το ΚΔΑΠ Πόρου το μεση...

Πόρος: Δώρα σε εκατοντάδες παιδιά του νησιού μοίρασε ο Άγιος Βασίλης στη "Γειτονιά των Χριστουγέννων"ΠΟΡΟΣ

Στον ηλιόλουστο χριστουγεννιάτικο Πόρο, ο Άγιος Βασίλης μοίρασε το μεσημέρι της Κυριακής ανήμερα των Χριστουγέννων, δώρα που προσέφερε ο Δήμαρχος Πόρου, σε εκατοντάδες παιδιά του Π...

Πόρος: Γιορτινή ατμόσφαιρα στη εναρκτήρια εκδήλωση της "Γειτονιάς των Χριστουγέννων" (φωτογραφίες & βίντεο)ΠΟΡΟΣ

Με χαρούμενα πρόσωπα και παιδικά γέλια πλημμύρησε με πλήθος κόσμου η πλατεία Δημαρχείου στον Πόρο, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, στην εναρκτήρια εκδήλωση της "Γειτονιάς των Χριστουγ...