ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ένωση Ξενοδόχων Αίγινας: Πλατφόρμα Ενημέρωσης για τα πρωτόκολλα λειτουργίας των ξενοδοχείων

 
 
Η  Ένωση Ξενοδόχων Αίγινας με Δελτίο Τύπου ενημερώνει τα μέλη της, τους ξενοδόχους της Αίγινας για τις νέες εξελίξεις  στο χώρο αυτό, αλλά  χάρη στην πλατφόρμα που έχει δημιουργήσει θα  διευκολύνει τα μέλη της να  ενημερώνονται για όλες τις εξελίξεις που θα υπάρξουν  το φετινό καλοκαίρι.
 
 
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
 
Σας ενημερώνουμε εκ μέρους της Ένωσης Ξενοδόχων Αίγινας,
ότι όσον αφορά τα πρωτόκολλα λειτουργίας των ξενοδοχείων μας,
θα αναζητήσετε μέσω της ιστοσελίδας με την ειδική πλατφόρμα ώστε κάθε ξενοδοχείο άμεσα και υπεύθυνα να λαμβάνει το δικό του εξειδικευμένο πρωτόκολλο που πρέπει να εφαρμόσει.
 
 
Σε αυτήν την πλατφόρμα θα έχετε οποιαδήποτε πληροφορία και οδηγία εξειδικευμένα ο καθένας ξεχωριστά για την επιχείρηση του.
 
 
Για να κάνετε είσοδο θα χρειαστείτε το username σας και το password που έχετε για το ΞΕΕ.
Επιπλέον όσον αφορά την πιστοποίηση για την εκπαίδευση διαχείρισης του ξενοδοχείου σας,
θα γίνει από το Ξ.Ε.Ε ( Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος) που θα βρείτε και αυτό στην παραπάνω ιστοσελίδα.
 
Σχετικά σας παραθέτουμε απόσπασμα από το δελτίο τύπου του ΞΕΕ:
 
Ειδική διαδικτυακή πλατφόρμα εξειδίκευσης του υγειονομικού πρωτοκόλλου που θα πρέπει, σύμφωνα με τη σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση, να εφαρμόσει κάθε ξενοδοχείο θέτει σε λειτουργία από 03.06.2020 το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος για τη διευκόλυνση των μελών του. Υπογραμμίζεται ότι η πλατφόρμα θα φιλοξενηθεί στην ιστοσελίδα του, www.grhotels.gr.
 
 
Σημειώνεται ότι μέσω της πλατφόρμας, κάθε ξενοδοχείο που θα λειτουργήσει, θα λαμβάνει το διαμορφωμένο υγειονομικό πρωτόκολλο που αντιστοιχεί στις προδιαγραφές του και στις υπηρεσίες που παρέχει. Επίσης, τα μέλη του ΞΕΕ, θα έχουν άμεση αυτοματοποιημένη πρόσβαση σε κάθε τυχόν επικαιροποίηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Επιπλέον, στην πλατφόρμα θα αναρτηθεί εκπαιδευτικό υλικό για το προσωπικό που θα παραχθεί με ευθύνη του ΕΟΔΥ και του Υπουργείο Τουρισμού.  
 
 
Ελπίζουμε σε μια καλή αρχή της φετινής δύσκολης σαιζόν.
 
Για το ΔΣ της Ένωσης Ξενοδόχων Αίγινας
 
Σταύρος Καλαμάκης

Διαβάστε επίσης

O Νίκος Πτερούδης στο SM: Το επίπεδο καθαριότητας στην Αίγινα έχει ανέβειΑίγινα

Η  αλλαγή που παρατηρείται  τους τελευταίους μήνες  στο χώρο της καθαριότητας  στην Αίγινα, με την τοποθέτηση πολλών καινούργιων κάδων απορριμμάτων, αλλά και οι παρεμβάσεις που επι...