ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γέννησε η Κατερίνα Μουτσάτσου: Η πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο

 

«Είσαι εδώ» έγραψε η ηθοποιός πάνω στο τρυφερό στιγμιότυπο

 

H Κατερίνα Μουτσάτσου κρατά επιτέλους στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδάκι της. Η ηθοποιός, η οποία μένει μόνιμα στο Los Angeles με τον σύζυγό της Charles Como και τον γιο τους, έκανε πριν λίγο γνωστό μέσα από τα social media ότι γέννησε.

 

Χωρίς να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το φύλο του μωρού, η Κατερίνα Μουτσάτσου πόζαρε για πρώτη φορά, έχοντας στην αγκαλιά της το νεογέννητο μωράκι της, μέσα στο μαιευτήριο! «Είσαι εδώ» έγραψε πάνω στο τρυφερό στιγμιότυπο.


Η αρχή της εγκυμοσύνης της ήταν αρκετά δύσκολη, καθώς όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Μουτσάτσου στις αρχές του Φλεβάρη πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια υγείας. Η ηθοποιός είχε αναφέρει πως θεωρεί πως πέρασε όλη η οικογένειά της κορωνοϊό, καθώς είχαν αρρωστήσει και οι τρεις με υψηλό πυρετό.

Δείτε τη φωτογραφία:

 

 

Πηγή: Protothema.gr

Διαβάστε επίσης

Ένωση Ξενοδόχων Αίγινας: Πλατφόρμα Ενημέρωσης για τα πρωτόκολλα λειτουργίας των ξενοδοχείωνΑίγινα

    Η  Ένωση Ξενοδόχων Αίγινας με Δελτίο Τύπου ενημερώνει τα μέλη της, τους ξενοδόχους της Αίγινας για τις νέες εξελίξεις  στο χώρο αυτό, αλλά  χάρη στην πλατφόρμα που έχει δημιουρ...

O Νίκος Πτερούδης στο SM: Το επίπεδο καθαριότητας στην Αίγινα έχει ανέβειΑίγινα

Η  αλλαγή που παρατηρείται  τους τελευταίους μήνες  στο χώρο της καθαριότητας  στην Αίγινα, με την τοποθέτηση πολλών καινούργιων κάδων απορριμμάτων, αλλά και οι παρεμβάσεις που επι...