ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ευχαριστήριο δελτίο τύπου του Δήμου Αίγινας

Ο  Δήμος Αίγινας με Δελτίο  Τύπου που εξέδωσε ευχαριστεί  τους εθελοντές  που βοήθησαν κατά  τη διάρκεια της απαγόρευσης  της κυκλοφορίας λόγω της πανδημίας  του κορονοϊού να  μη σταματήσει η λειτουργία  του συσσιτίου προς  τους απόρους συμπολίτες μας.

 

«Ευχαριστήρια επιστολή Δήμου Αίγινας προς τους εθελοντές για την λειτουργία του συσσιτίου του Λεουσείου Ιδρύματος κατά την διάρκεια της καραντίνας λόγω COVID 19»

 

Στην δύσκολη περίοδο που διανύσαμε λόγω COVID 19 ο Δήμος Αίγινας σε αγαστή συνεργασία με το Λεούσειο Ιδρυμα, ανέλαβαν από κοινού την αδιάλειπτη λειτουργία του συσσιτίου προς τους συνανθρώπους μας που έχρηζαν παροχής γευμάτων.
Αυτό δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την αμέριστη βοήθεια και στήριξη των εθελοντών μας, οι οποίοι ανέλαβαν την παρασκευή και την διανομή των καθημερινών γευμάτων παρά τις αντίξοες συνθήκες που βιώσαμε όλοι ως κοινωνία και ως χώρα.
Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους: Ανθή Αγγέλα Λουΐζου, Αντωνία Γιαννοπούλου, Αντωνία Αποστόλου, Ασημίνα Αικατερίνη Λουΐζου, Γεωργία Σταυριανέα, Ευαγγελία Δήμου, Σωκράτη Εμμανουήλ, Πηνελόπη Θεοκτίστου, Θωμά Νικολαΐδη, Ιωάννη Κάσση, Μαρία Λαβούτα, Σωτήριο Λαμπαδάριο, Ιωάννη Λορέντζο, Γεώργιο Λυκούρη, Μαριλένα Γιαννούλη, Νεκτάριο Μοίρα, Ευγενία Πάλλη, Παντελή Τσοτσορό, Ευάγγελο Προκόπη, Αρη Παύλο, Πάρη Kάτσο, Παναγιώτη Κασιμάκη, Νένα Τρικοπούλου.
Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ.κ. Εφραίμ, καθώς και την Διοίκηση του Λεουσείου Ιδρύματος.
Ο Δήμος Αίγινας θα εξακολουθήσει να βρίσκεται δίπλα στους συμπολίτες μας που χρήζουν ανάγκης έχοντας πάντα ως γνώμονα την κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη.

Διαβάστε επίσης

Ένωση Ξενοδόχων Αίγινας: Πλατφόρμα Ενημέρωσης για τα πρωτόκολλα λειτουργίας των ξενοδοχείωνΑίγινα

    Η  Ένωση Ξενοδόχων Αίγινας με Δελτίο Τύπου ενημερώνει τα μέλη της, τους ξενοδόχους της Αίγινας για τις νέες εξελίξεις  στο χώρο αυτό, αλλά  χάρη στην πλατφόρμα που έχει δημιουρ...

O Νίκος Πτερούδης στο SM: Το επίπεδο καθαριότητας στην Αίγινα έχει ανέβειΑίγινα

Η  αλλαγή που παρατηρείται  τους τελευταίους μήνες  στο χώρο της καθαριότητας  στην Αίγινα, με την τοποθέτηση πολλών καινούργιων κάδων απορριμμάτων, αλλά και οι παρεμβάσεις που επι...