ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εγκαινιάστηκε το τρίτο κατάστημα "ΚΡΗΤΙΚΟΣ" στη Σύρο

Το  τρίτο κατά σειρά κατάστημά της εγκαινίασε  η οικογένεια  «ΚΡΗΤΙΚΟΣ»  στην Ερμούπολη της Σύρου. Η εταιρεία που αριθμεί μεγάλο αριθμό καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, απλώνεται σιγά – σιγά και στις Κυκλάδες κάνοντας όλους εμάς  τους Αιγινήτες πολύ περήφανους για  την παρουσία  της Αιγινήτικης επιχειρηματικότητας σε όλη την Ελλάδα.

 

Σχετικά αναφέρει  το site  Syrostoday απ’ όπου και οι φωτογραφίες.

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σύρου, κ.κ. Δωρόθεου Β’ και του Επίσκοπου της Καθολικής εκκλησίας Σύρου, κ.κ. Πέτρου Στεφάνου, τα εγκαίνια του τρίτου καταστήματος της αλυσίδας σούπερ μάρκετ «ΚΡΗΤΙΚΟΣ» στο νησί.

 

 

Πρόκειται για ένα νέο κατάστημα στο κέντρο της Ερμούπολης και συγκεκριμένα στην παραλία του νησιού, το οποίο έρχεται να προσφέρει τις υπηρεσίες του, στους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού.

Να σημειωθεί ότι στα εγκαίνια παραβρέθηκαν οι ιδιοκτήτες της αλυσίδας «ΚΡΗΤΙΚΟΣ», ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, Παναγιώτης Κουταβάς, εργαζόμενοι του καταστήματος, αλλά και πλήθος κόσμου.

 

 

Στις σύντομες τοποθετήσεις τους οι Ιεράρχες των τοπικών εκκλησιών, ευχήθηκαν τα καλύτερα στο ξεκίνημα του νέου υποκαταστήματος, σημειώνοντας ότι είναι πολύ σημαντικό ότι προσφέρει απασχόληση σε πολλούς εργαζόμενους του νησιού.

Μάλιστα ο Μητροπολίτης κ.κ. Δωρόθεος Β’ παρέδωσε στους ιδιοκτήτες μία εικόνα του Αγ. Ιωάννη Θεολόγου, ο οποίος είναι ο άγιος της αγάπης, προτρέποντάς τους να «αγκαλιάσουν με αγάπη τους εργαζόμενους, λειτουργώντας ως μία μεγάλη οικογένεια».

 

 

Για τη φιλοσοφία της εταιρίας, η οποία πρέπει να σημειωθεί ότι αριθμεί τα τελευταία χρόνια δεκάδες καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, μίλησε στην κάμερα του syrostoday.gr, ο κ. Άγγελος Κρητικός ο οποίος εκτός από την ικανοποίηση και τη χαρά του για το νέο ξεκίνημα στο κέντρο της Ερμούπολης, δήλωσε ότι πρωταρχικό τους μέλημα είναι η στήριξη των Συριανών προϊόντων τα οποία διατίθενται και από τα τρία καταστήματα στη Σύρο.

Διαβάστε επίσης

Αίγινα: Πρεμιέρα στο Fyki το Σάββατο με μουσική βραδιά τραγούδια και πιάνο (Φωτο - Video) Αίγινα

Σε ένα κοσμοπολίτικο περιβάλλον με νησιώτικο χαρακτήρα, ξεκίνησε το βράδυ του Σαββάτου το Fyki Beach Restaurant τις καθιερωμένες εδώ και δύο χρόνια μουσικές βραδιές μετά φαγητού ή ...

Βάσω Θεοδωρακοπούλου: Να αναδείξουμε τα νησιά του Αργοσαρωνικού ως ασφαλή προορισμό: Συνέντευξη στον Γιάννη Προβή  ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

  Η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων απαντά στις ερωτήσεις των ανταποκριτών του SM στα νησιά του Σαρωνικού τα Μέθανα και την Τροιζηνία.   Πρώτη προτεραιότητα της Περιφέρειας Αττικής και τη...