Πρωταθλητές στην παχυσαρκία είναι τα περισσότερα ελληνόπουλα. Ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς και τον γευμάτων που ετοιμάζουν καθημερινά οι γονείς για τους μικρούς μαθητές στην ΕΡ...
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Παγκόσμια πρωτιά κατέγραψε ο ελληνικός ντάκος στη λίστα με τις 100 καλύτερες σαλάτες στον κόσμο, όπως αυτές παρουσιάστηκαν από τον γαστρονομικό ιστότοπο Taste Atlas , όπου στις 50 ...
H συχνότητα της κατανάλωσης καφέ στην Ελλάδα, το πόσο συχνά αγοράζουν οι Έλληνες καφέ στο σπίτι, η ποσότητα της κατανάλωσης και σειρά άλλων παραγόντων που καθορίζουν το τοπίο της ε...
Τα μωρά στη μήτρα είναι μεγάλοι θαυμαστές των καρότων, αλλά όχι τόσο των φυλλωδών πράσινων λαχανικών – και το δείχνουν στα πρόσωπά τους, ανέφεραν οι επιστήμονες σε μια νέα μελέτη π...
Η Θεσσαλονίκη η «πρώτη πόλη γαστρονομίας της Unesco στην Ελλάδα» φημίζεται για τα τέλεια γλυκά, τα πικάντικα σουτζουκάκια, το κρασί, τον φραπέ και τις τοπικές σπεσιαλιτέ που αντικα...
Φιστίκι, φέτα, ελιές και ελαιόλαδο ΠΟΠ Καλαμάτας είναι τα ελληνικά προϊόντα που πρωταγωνιστούν σε σειρά παρουσιάσεων στην Ιαπωνία στο πλαίσιο της καμπάνιας «Perfect Match» της ΕΕ...
Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου τα οινοποιεία των Δρόμων του Κρασιού της Ελλάδας, συμμετέχουν, στην Παγκόσμια Ημέρα Οινοτουρισμού. Οι επισκέπτες των οινοποιείων θα έχουν την ευκαιρία ...
Εννέα εστιατόρια στη Μόσχα έλαβαν για πρώτη φορά αστέρια Michelin, όπως ανακοινώθηκε κατά την τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων «Ζαριάντιε» στο ομώνυμο...
Οι τέσσερις στους πέντε ασθενείς που πέρασαν Covid-19 (ποσοστό 80%) ανακτούν τη χαμένη όσφρηση και γεύση τους μέσα σε ένα εξάμηνο, αλλά το υπόλοιπο 20%, δηλαδή ο ένας στους πέντε, ...
1ο Βραβείο στο διαγωνισμό καινοτομίας Ecotrophelia σε ομάδα φοιτητών της Σχολής Χημικών Μηχανικών του ΕΜΠ Το πρώτο βραβείο στον 11 ο Εθνικό Διαγωνισμό ECOTROPHELIA 2021 απον...