ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τροιζηνία - Μέθανα: Δήλωση του Σωτήρη Σούχλα για το εκλογικό αποτέλεσμα

Ο απερχόμενος Δήμαρχος Τροιζηνίας - Μεθάνων Σωτήρης Σούχλας έκανε την ακόλουθη δήλωση αναφορικά με το αποτέλεσμα της 8ης Οκτωβρίου: 

 

 

Φίλες και φίλοι,
η στιγμή που η κάλπη κλείνει και οι ψήφοι έχουν μετρηθεί, είναι πάντα μια στιγμή βαθιάς συνειδητοποίησης και αντίληψης.
Παραμένουμε σταθεροί στις αξίες μας και το όραμά μας για τον τόπο μας και, παρά την ήττα, η δέσμευσή μας προς το κοινό καλό παραμένει ακλόνητη.
Η διαδικασία των εκλογών, αυτή η ιερή έκφραση της δημοκρατίας, έχει διαμορφωθεί και έχει ολοκληρωθεί.
Θα ήθελα να εκφράσω από καρδιάς την βαθιά μου εκτίμηση και ευγνωμοσύνη σε όλους όσους συμμετείχαν.
Ευχαριστώ τους συνοδοιπόρους – υποψηφίους της «Νέας Πνοής» για την εμπιστοσύνη προς το άτομό μου και την αμέριστη στήριξή τους σε κάθε επίπεδο.
Αγωνιστήκαμε έντιμα, χωρίς να κρύψουμε τίποτα και κυρίως χωρίς κρυφτούμε πίσω από κανένα. Κάναμε το συλλογικό μας αγώνα με αξιοπρέπεια, χωρίς προστάτες και αρνηθήκαμε πεισματικά να λειτουργήσουμε υπό τη σκέπη πολιτικών κηδεμόνων.
Ευχαριστώ ιδιαίτερα όλους εσάς που μας υποστηρίξατε και πιστέψατε στο όραμά μας για τον τόπο, Κάθε ψήφος, κάθε ενθουσιασμός και κάθε κριτική είναι ένα δώρο το οποίο εκτιμώ απεριόριστα.
Συγχαίρω τον εκλεγέντα δήμαρχο, κ. Αναστάσιο Μούγιο.
Εύχομαι η επόμενη πενταετία να είναι παραγωγική για τον δήμο μας και τον διαβεβαιώνω για την πλήρη μου συνεργασία και υποστήριξη, σε ό,τι είναι προς το κοινό καλό των πολιτών του δήμου μας.
Μπορεί η διαδρομή που είχαμε ως τώρα να φτάνει σε ένα τέλος, όμως ένα νέο κεφάλαιο αρχίζει τώρα για εμάς και τον δήμο μας.
Ως μέλος της αντιπολίτευσης, δεσμεύομαι να συνεχίσω να εργάζομαι για το καλό του τόπου, ελέγχοντας και υποστηρίζοντας ταυτόχρονα τις πρωτοβουλίες που θα συμβάλλουν στην πρόοδο και την ανάπτυξη της περιοχής μας.
Η ενασχόληση με την τοπική αυτοδιοίκηση δεν είναι μόνο ένας αγώνας για εξουσία, αλλά και μία διαρκής προσπάθεια βελτίωσης της ζωής όλων των πολιτών.
Γνωρίζω πια καλά τη διακυβέρνηση του Δήμου από την πλευρά της παρούσας διοίκησης και πλέον από τη θέση της αντιπολίτευσης, θα παρακολουθώ στενά τα θέματα και με προσοχή τις δράσεις και τις αποφάσεις της νέας δημοτικής αρχής.
Ο έλεγχος και η κριτική είναι σημαντικοί για την υγιή λειτουργία της δημοκρατίας. Είμαστε εδώ για να ακούσουμε τις απόψεις σας, να συζητήσουμε τα προβλήματά σας και να δράσουμε ως η φωνή σας εντός του δημοτικού συμβουλίου.
Ο τόπος μας έχει ανάγκη την ενότητα, την αλληλεγγύη και την κοινή προσπάθεια για να προοδεύσει και να ανθίσει.
Σας καλώ όλους να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να ξεπεράσουμε τις διαφορές μας και να συνεργαστούμε για το κοινό μας μέλλον.
Ευχαριστώ για κάθε στιγμή, για κάθε λέξη, για κάθε ψήφο.
Ο δρόμος που διανύσαμε μαζί ήταν πολύτιμος και οι στιγμές που μοιραστήκαμε ανεκτίμητες.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς.
ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ...

Διαβάστε επίσης

«Από τα κύματα της Τασμανίας  στις ακτές των Μεθάνων»: Προβολή ντοκιμαντέρ μικρού μήκους στο Πολιτιστικό Κέντρο Μεθάνων ΤΡΟΙΖΗΝΑ

Στις 10 Νοεμβρίου, στις 8:00 μμ, σας προσκαλούμε όλους και όλες στο Πολιτιστικό Κέντρο Μεθάνων για την προβολή των δύο πρωτοποριακών ντοκιμαντέρ « The   Heart   of   the   Island »...

Τροιζηνία: Ενημέρωση του Σ. Αθανασίου για την συζήτηση στο Π.Σ. Αττικής σχετικά με τον δρόμο Δρυόπης - ΕπιδαύρουΤΡΟΙΖΗΝΑ

To θέμα της αποκατάστασης του δρόμου Δρυόπης - Επιδαύρου συζητήθηκε εκτός ημερησίας διάταξης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής δίχως ωστόσο να παρθεί κάποια απόφαση. Με ανάρτηση τ...

Σαρδίνη Κωνσταντίνα: Γνωρίζοντας την δυναμική υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο στο Δήμο Τροιζηνίας-ΜεθάνωνΤΡΟΙΖΗΝΑ

Σαρδίνη Κωνσταντίνα: Γνωρίζοντας την δυναμική υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο στο Δήμο Τροιζηνίας-Μεθάνων Η Κωνσταντίνα Σαρδίνη είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στον Συνδυασμό του κ. Τ...