ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δήλωση του Δημήτρη Συξέρη για το αποτέλεσμα των εκλογών

Από τον πρόεδρο του Ε.Ε.Σ.Π. και υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Νήσων με το ψηφοδέλτιο του Νίκου Χαρδαλιά, Δήμητρη Συξέρη, λάβαμε την ακόλουθη δήλωση αναφορικά με το εκλογικό αποτέλεσμα των Περιφερειακών Εκλογών: 

 

"Με την ολοκλήρωση των αυτοδιοικητικών εκλογών, θέλω να ευχαριστήσω τον Νίκο Χαρδαλιά, ένα πολιτικό έργων και ανθρωπιάς, για την ευκαιρία που μου έδωσε με την συμβολική συμμετο?χή μου ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος να συμβάλω στην μεγάλη νίκη του στην Περιφέρεια Αττικής, καθώς και τους εκατοντάδες συμπολίτες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους.

 

Νιώθω ιδιαίτερη ικανοποίηση γιατί τα νησιά μας και την Τροιζηνία-Μέθανα, θα τα εκπροσωπήσει ως μοναδικός εκλεγμένος στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, ο πλέον κατάλληλος για τον θεσμό, αγαπητός φίλος και συνάδελφος Πρόεδρος του Επαγγελματικού επιμελητηρίου Πειραιά Γιάννης Βουτσινας, ενισχυμένος πολύ από τις κοινωνίες Σαλαμίνας, Αίγινας, Αγκιστρίου, Τροιζηνίας, Μεθάνων, Πόρου, Ύδρας, Σπετσών και Κυθήρων-Αντικυθήρων.

 

Η πανηγυρική εκλογή του ήταν αποτέλεσμα όχι μόνο της ισχυρής προσωπικότητας, αλλά και του μεγάλου έργου που επέδειξε στο Επιμελητήριο, με την βοήθεια όλων όσων είμαστε στη Διοίκηση του και γνωρίζουμε τις ικανότητες του. Μαζί με τους νεοεκλεγέντες δημάρχους της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων και όλους τους συμβούλους των Δημοτικών Συμβουλίων, η νέα Περιφερειακή Αρχή θα δώσει τη μάχη της καθημερινότητας για το κοινό καλό.

 

Τέλος με μια πιο «τοπική νότα» να δώσω τα συγχαρητήρια μου στους φίλους νεοεκλεγέντες Δημάρχους Πόρου Γιώργο Κουτουζή και Τροιζηνίας-Μεθάνων Τάσο Μούγιο, για την εκλογή τους, αλλά και στους απερχόμενους δημάρχους Γιάννη Δημητριάδη και Σωτήρη Σούχλα για την έως τώρα προσφορά τους."

Διαβάστε επίσης

Η Ποριώτισσα Ηρώ Κυριακάκη, η εμβληματική Κατερίνα από τα Κόκκινα Φανάρια επισκέφτηκε το ΣΕΗΠΟΡΟΣ

Με καταγωγή από τον Πόρο, η εμβληματική φιγούρα της σπουδαίας Ηρώς Κυριακάκη ως Κατερίνα από τα Κόκκινα Φανάρια δεν μπορεί από κανέναν να ξεχαστεί. Σήμερα στα 91 της, γεμάτη σοφία ...