ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αίγινα: Ένα επιτυχημένο REUNION από τη Θεατρική Ομάδα Κυψέλης

Μια ακόμα επιτυχημένη πρεμιέρα για τη Θεατρική Ομάδα Κυψέλης το Σάββατο  6 Απριλίου μ ετο έργο Reunion,  που συγκέντρωσε μεγάλο αριθμό θεατών  και παλαιά μέλη της Ομάδας.

Ένα πραγματικό «Reunion»   με τους εκατοντάδες φίλους και θεατές επεφύλαξε η Θεατρική Ομάδα Κυψέλης το διήμερο 6 και 7 Απριλίου στην αίθουσα  του Πνευματικού Κέντρου Κυψέλης.

Οι δύο πρώτες παραστάσεις συγκέντρωσαν 250 θεατές που γέμισαν ασφυχτικά την αίθουσα και καταχειροκρότησαν τους συντελεστές  του έργου.

Το  «Reunion» διαπραγματεύεται την προσπάθεια μιας ομάδας να ξαναβρεθεί μετά από καιρό. Μια παλιά σχολική θεατρική Ομάδα που προσπαθεί να ενώσει τα κομμάτια της, με αρκετές δόσεις νοσταλγίας αλλά και σατυρική διάθεση. Ένα «Reunion» που κρύβει εκπλήξεις, ανατροπές, απρόοπτα, δώρα, λουλούδια, κάρτες, τούρτες και αρκετή…. Σκόνη!

Η παράσταση είναι αφιερωμένη σε όλα τα παλαιά μέλη της ομάδας που την πλαισίωσαν από το 2006 και για πολλούς από αυτούς γίνεται αναφορά μέσα στο έργο.

Τους ρόλους ερμηνεύουν οι (κατά σειρά εμφάνισης): Στουραΐτου Αγγελική, Πιτσιλού Δήμητρα, Θεοδωράκου Μαρία, Κουκούμη Αρετή, Λυκούρη Μαρία, Θωμάς Ηλίας, Μποτσιβάλης Γιώργος, Χρυσοχόου Ελένη, Παλαμιδοπούλου Ειρήνη και Τζώνη Ρία.

Κείμενο – σκηνοθεσία: Γιώργος Μπήτρος.

Επόμενες παραστάσεις: Σάββατο 20 – Κυριακή 21 και ώρα 20.30 στο Πνευματικό Κέντρο Κυψέλης.

Διαβάστε επίσης

Αίγινα: Νέα επιστολή της Πρωτοβουλίας Συλλόγων προς τον Γιάννη Ζορμπά για το μέλλον του ΑγωγούΑίγινα

Με νέα επιστολή προς τον δήμαρχο Αίγινας Γιάννη Ζορμπά, η πρωτοβουλία των Συλλόγων της Αίγινας για τον υποθαλάσσιο αγωγό επιστρέφει στο πεδίο του ελέγχου και της αναζήτησης λύσεων ...

Αίγινα: "Οι φίλοι μας τα Ζώα" έκθεση φωτογραφίας από το Μορφωτικό Σύλλογο Αίγινας ο "Καποδίστριας"Αίγινα

Έκθεση φωτογραφίας  διοργανώνει το Φωτογραφικό Εργαστήρι   του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας ο "Καποδίστριας" με τις καλύτερες φωτογραφίες του 3ου ελεύθερου Διαδικτυακού Φωτογραφικού...

Αίγινα: Γνωρίστε τις αρχαίες λιμενικές εγκαταστάσεις της Αίγινας Aigina: MeettheancientharbourΑίγινα

Με ένα σύγχρονο μέσο - μια εφαρμογή στα  κινητά τηλέφωνα - ο επισκέπτης αλλά και κάθε ενδιαφερόμενος της Αίγινας μπορεί να περιηγηθεί στον κόσμο του "κρυπτού" λιμένα  της αρχαίας π...