ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αίγινα: Το καταφύγιο του Γιώργου Καπουτζίδη

Οι φωτογραφίες του από  το "καταφύγιο" στην Αίγινα  στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram συγκεντρώνουν χιλιάδες Likes μετατρέποντας τον κ. Γιώργο Καπουτζίδη ως έναν από  τους καλύτερους πρεσβευτές  της ομορφιάς  της Αίγινας. Πανέμορφες λήψεις από τη βεράντα του σπιτιού του με θέα  προς  τον κόλπο του Μαραθώνα, τη Μονή και την Πέρδικα, αλλά και εικόνες από τη φύση της ενδοχώρας. Ο κ. Γιώργος Καπουτζίδης περνά και τη δεύτερη καραντίνα στην Αίγινα και δεν σταματά να περπατά στα μονοπάτια, στους ορεινούς οικισμούς και στις πλαγιές  των βουνών.

Ο ίδιος δεν παραλείπει να μιλά για  την Αίγινα σε κάθε  του συνέντευξη. Την αποκαλεί  το "νησί μου" και το σπίτι του καταφύγιο. Τη βδομάδα  που πέρασε ο κ. Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας λόγω των διαξιφισμών του με τον κ. Αλέξη Κούγια. Στις συνεντεύξεις  που έδωσε μίλησε και πάλι για την Αίγινα στην οποία περνά και τη δεύτερη καραντίνα. Όπως χαρακτηριστικά λέει "είμαι 67 ημέρες  στην Αίγινα.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο παραχώρησε μια μεγάλη συνέντευξη στο Saronic magazine στην οποία μας περιέγραψε με  το δικό  του μοναδικό  τρόπο την πρώτη γνωριμία με το νησί, τον έρωτα που αναπτύχθηκε με τον τόπο και την επιλογή του να αποκτήσει σπίτι εδώ.

Ας δούμε τι γράφει  το HELLO  το οποίο έκανε ιδιαίτερη αναφορά  στο πρόσωπό του αυτήτη βδομάδα δημοσιεύοντας πολλές φωτογραφίες  από  τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram 

Αναμφισβήτητα, ο Γιώργος Καπουτζίδης αποτελεί ένα από τα πρόσωπα των ημερών, καθώς η πρόσφατη συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, έγινε viral και όχι άδικα. Η τοποθέτηση του ηθοποιού στα λεγόμενα του Αλέξη Κούγια, ο οποίος τον έκρινε για τον τρόπο ζωής του μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσε τις προηγούμενες ημέρες, έκανε μεγάλη μερίδα κόσμου να τον συμπαθήσει ακόμη περισσότερο.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης στη συνέντευξή του τόνισε ότι αποτελεί έναν ευτυχισμένο άνθρωπο, ο οποίος πλέον δεν φοβάται και δεν κρύβεται. Πέραν της αποδοχής του εαυτού του και του οικείου περιβάλλοντός του, που συντελεί στην ευτυχία του, ο Γιώργος Καπουτζίδης αντλεί και χαρά από ένα μέρος που αγαπά πολύ. Την Αίγινα.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε προέρχονται από τον προσωπικό λογαριασμό του ηθοποιού στο instagram

Διαβάστε επίσης

Αίγινα: Συνεχίζονται οι εργασίες  στο Καποδιστριακό Ορφανοτροφείο της Αίγινας.Αίγινα

Αλλάζει  σιγά  - σιγά  η εικόνα  του Καποδιστριακού Ορφανοτροφείου και εξωτερικά και εσωτερικά εξαιτίας  των εργασιών που πραγματοποιούνται σε αυτό από το Υπουργείο Πολιτισμού. Ένα...

Αίγινα: Μαθητικός  Διαγωνισμός "Ο Ιωάννης Καποδίστριας στην Αίγινα - Πολιτιστικές διαδρομές".Αίγινα

Μαθητικός διαγωνισμός με τίτλο «Ο Ιωάννης Καποδίστριας στην Αίγινα- Πολιτιστικές διαδρομές» θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του εορτασμού για την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελλη...