ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διανομή Σχολικών Ειδών από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αίγινας

 

Ο Δήμος Αίγινας ευχαριστεί τους Δημότες του για την προσφορά  Σχολικών Ειδών που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το "Όλοι μαζί μπορούμε".
 
 
Παράλληλα ανακοινώνει τη διανομή των σχολικών ειδών στους ωφελούμενους που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου και την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου από 09.30 π.μ. έως 14.30 μ.μ. στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αίγινας, Οδός Βασιλέως Γεωργίου πίσω από την ψαραγορά.
 
 
                                                     ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ
 

                                                 ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

 

Ο Δήμος Αίγινας και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου εκφράζουν τις θερμότερες ευχαριστίες τους στους Πολίτες και στους Φορείς της Αίγινας για την άμεση ανταπόκριση και προσφορά σχολικών ειδών για την κάλυψη των αναγκών των ωφελούμενων οικογενειών μας.

 

Σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα που συμβάλατε στην στήριξη της δομής μας εκφράζοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη απέναντι στους συνανθρώπους μας.

 

                                                            ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

                                                ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ

 

                             ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ

 

Η δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αίγινας, ενημερώνει τις ωφελούμενες οικογένειες ότι την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου και την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020 και ώρες 9:30 με 14:30 θα πραγματοποιηθεί η διανομή των σχολικών ειδών που συγκεντρώθηκαν σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και την συνεισφορά πολιτών και φορέων της Αίγινας, στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, στην οδό Βασιλέως Γεωργίου (δίπλα στην ψαραγορά).

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε στο 22970 26982.

 

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί με ραντεβού και απαραίτητη χρήση μάσκας.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Η Γιάννα Αγγελοπούλου ευχαριστεί τον π. Εμμανουήλ Γιαννούλη για τη φιλοξενία στη Μητρόπολη της ΑίγιναςΑίγινα

Τον Πρωτοπρεσβύτερο Εμμανουήλ Γιαννούλη, εφημέριο του Μητροπολιτικού Ναού Αίγινας, ευχαρίστησε θερμά με επιστολή της η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου- Δασ...

Αντιπεριφέρεια Νήσων: Δρομολόγια μεταφοράς μαθητών για το σχολικό έτος 2020-2021 Αίγινα

  Η Περιφέρεια Αττικής παρακολουθεί στενά όλη την διαδικασία διαχείρισης των σχολικών μεταφορών.   Έγκαιρα προέβη σε όλες τις διαδικασίες των σχετικών διαγωνισμών ώστε οι μαθητές ν...

«On sourit pour la photo»: Η γαλλική ταινία που γυρίστηκε στην Αίγινα και υμνεί μνημεία και γαστρονομία Αίγινα

Η Ελλάδα και το ελληνικό καλοκαίρι πρωταγωνιστούν στη γαλλική ταινία «On sourit pour la photo» («Χαμογελάστε για τη φωτογραφία»), τα γυρίσματα της οποίας πραγματοποιήθηκαν τις προη...