ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αλλαγή φρουράς στο Συνεταιρισμό Αίγινας

 

Εκλογές διεξήχθησαν χθες  Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στον Αγροτικό Συνεταιρισμό  Αίγινας με σκοπό την ανάδειξη του νέου προεδρείου  του Συνεταιρισμού.
 
Ο  επί πολλά  έτη Πρόεδρος  του Συνεταιρισμού κ. Νίκος Σταμπουλής δεν έθεσε υποψηφιότητα  για   ανανέωση της θητείας  του.
 
Στην ψηφοφορία  που διήρκεσε μέχρι τις 17.00  το απόγευμα η συμμετοχή των ψηφοφόρων - μελών  του Συνεταιρισμού κρίθηκε ικανοποιητική αν ληφθεί υπόψη  η περιρρέουσα κατάσταση της πανδημίας που στάθηκε εμπόδιο  για πολλούς να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία.
 
Από  τα αποτελέσματα πρώτος  αναδείχθηκε ο κ. Νίκος Γιαννούλης, πρώην Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην  Πρόεδρος  Δημοτικού Συμβουλίου.
 
Η νέα διοίκηση αποτελείται από επτά μέλη και τις επόμενες ημέρες  θα συγκληθεί σε σώμα.

Διαβάστε επίσης

Αντιπεριφέρεια Νήσων: Δρομολόγια μεταφοράς μαθητών για το σχολικό έτος 2020-2021 Αίγινα

  Η Περιφέρεια Αττικής παρακολουθεί στενά όλη την διαδικασία διαχείρισης των σχολικών μεταφορών.   Έγκαιρα προέβη σε όλες τις διαδικασίες των σχετικών διαγωνισμών ώστε οι μαθητές ν...

«On sourit pour la photo»: Η γαλλική ταινία που γυρίστηκε στην Αίγινα και υμνεί μνημεία και γαστρονομία Αίγινα

Η Ελλάδα και το ελληνικό καλοκαίρι πρωταγωνιστούν στη γαλλική ταινία «On sourit pour la photo» («Χαμογελάστε για τη φωτογραφία»), τα γυρίσματα της οποίας πραγματοποιήθηκαν τις προη...