ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γιάννα Αγγελοπούλου: «Είμαστε όλοι δίπλα στην Επιτροπή της Αίγινας»

 

Την Επιτροπή του Δήμου Αίγινας «Αίγινα Πρώτη Πρωτεύουσα», ευχαριστεί η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, για τη φιλοξενία της στο νησί την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020.

 

 

 «Εκ μέρους της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», ευχαριστώ για τη φιλοξενία στην Αίγινα, τον ιστορικό τόπο, όπου γράφτηκαν λαμπρές σελίδες της νεότερης Ιστορίας μας.

 

Τον τόπο που υποδέχτηκε τον Ιωάννη Καποδίστρια, τον γνήσιο και αγνό Πατριώτη, τον  Έλληνα, που καθόρισε τη σύγχρονη πορεία της χώρας.

 

Με μεγάλη συγκίνηση, σταθήκαμε μπροστά στο ξύλινο στασίδι του Κυβερνήτη, στην Ιερά Μητρόπολη, και περιηγηθήκαμε στις αίθουσες του πρώτου Κυβερνείου.

 

Ο Εορτασμός για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση, είναι η ευκαιρία μας, να προχωρήσουμε μπροστά, αντλώντας δύναμη από εκείνους που προηγήθηκαν, με τη σκέψη σε εκείνους που έρχονται μετά από εμάς.

 

Είμαστε όλοι δίπλα στην Επιτροπή της Αίγινας, για να ανοίξουμε, μαζί, ένα παράθυρο αισιοδοξίας στη νέα γενιά, για να γράψει τις δικές της σελίδες στην Ιστορία του τόπου.

 

 

Με εκτίμηση & φιλία,

 

Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη

Πρόεδρος Επιτροπής «Ελλάδα 2021»

 

 

 

Στιγμιότυπα από την επίσκεψη της Προέδρου της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννας Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη στην Αίγινα:

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Αντιπεριφέρεια Νήσων: Δρομολόγια μεταφοράς μαθητών για το σχολικό έτος 2020-2021 Αίγινα

  Η Περιφέρεια Αττικής παρακολουθεί στενά όλη την διαδικασία διαχείρισης των σχολικών μεταφορών.   Έγκαιρα προέβη σε όλες τις διαδικασίες των σχετικών διαγωνισμών ώστε οι μαθητές ν...

«On sourit pour la photo»: Η γαλλική ταινία που γυρίστηκε στην Αίγινα και υμνεί μνημεία και γαστρονομία Αίγινα

Η Ελλάδα και το ελληνικό καλοκαίρι πρωταγωνιστούν στη γαλλική ταινία «On sourit pour la photo» («Χαμογελάστε για τη φωτογραφία»), τα γυρίσματα της οποίας πραγματοποιήθηκαν τις προη...