Μεγάλη ταλαιπωρία για τους επιβάτες του πλοίου Απόλλων το οποίο το πρωί του Σαββάτου παρουσίασε μηχανική βλάβη. Το πλοίο με 453 επιβάτες ξεκίνησε στις 9:30 προκειμένου να εκτελέσει το προγραμματισμένο δρομολόγιο για Αίγινα, Μέθανα και Πόρο.

Τι συνέβη
Το πλοίο παρουσίασε βλάβη εν πλω, στην αριστερή μηχανή του. Οι υπεύθυνοι του πλοίου ενημέρωσαν μετά από 20 λεπτά το Λιμενικό για τη βλάβη και αποφασίστηκε να επιστρέψει στο λιμάνι του Πειραιά. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Λιμενικού, οι επιβάτες θα προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Ωστόσο, σύμφωνα με ανάρτηση του κ. Σάββα Αθανασίου, 

έγινε γνωστό από τους επιβάτες ότι μόνο όσοι είχαν προορισμό την Αίγινα θα προωθηθούν με το πλοίο "Αχαιός", ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες με προορισμό τα Μέθανα και τον Πόρο, θα μετακινηθούν με δικό τους μεταφορικό μέσο!
Υπενθυμίζεται ότι προχθές στο λιμάνι του Πόρου, 54 επιβάτες υποχρεώθηκαν να πάνε στον τελικό τους προορισμό στο Πόρτο Χέλι με πούλμαν οδικώς!