ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το SM προτείνει διαμονή στην Αίγινα: Angelina Boutique Escape

Ένα γοητευτικό, καλαίσθητο ξενοδοχείο, που βρίσκεται στο γραφικό και ήσυχο ψαροχώρι της Πέρδικας, μόλις 9 χλμ. από το λιμάνι της Αίγινας. Ιδανικό για ξέγνοιαστες διακοπές ή για ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο σε ένα υπέροχο, φιλικό περιβάλλον.

 

Το ξενοδοχείο προσφέρει μια ήρεμη, οικογενειακή ατμόσφαιρα, όπου θα μπορέσετε να ξεκουραστείτε, απολαμβάνοντας τη γλυκιά αύρα του καλοκαιριού, και να χαλαρώσετε ανάμεσα στα λουλούδια του φροντισμένου κήπου του συγκροτήματος, δίπλα στην άνετη πισίνα.

 

Επιπλέον, θα ξυπνήσετε από τη γλυκιά μυρωδιά του σπιτικού ελληνικού πρωινού με χειροποίητες μαρμελάδες και ελληνικές παραδοσιακές πίτες. Ιδανικό για κάθε τύπο διαμονής, καθώς έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε 3 διαφορετικούς τύπους δωματίων. Με απόσταση μόλις 350 μέτρων από τη θάλασσα, σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία του νησιού, είναι βέβαιο ότι θα θελήσετε να επαναλάβετε τη διαμονή σας.

 

ANGELINA BOUTIQUE ESCAPE
Πέρδικα, Αίγινα 180 10

+30 22970 61233

Διαβάστε επίσης

Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός... υπάρχει ο κορωνοϊός - Ρεπορτάζ του Κώστα Αργυρού Lifestyle

Η διοργάνωση γαμήλιων τελετών αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της τουριστικής βιομηχανίας για κάποιες περιοχές και πήρε... διαζύγιο από το τζίρο της λόγω πανδημίας.   Ενα ακόμα πρόβ...