ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

To SM προτείνει γεύση στη Αίγινα: Ουζερί "Ο Σκοτάδης"

«Ουζερί ο Σκοτάδης». Διάσημο ανά τον κόσμο, καθώς όλοι οι φίλοι, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Αίγινας, Έλληνες και αλλοδαποί, δεν διανοούνται να μην περάσουν από το ιστορικό αυτό εστιατόριο της παραλίας του νησιού.

 

Απλό και γραφικό, με τραπέζια και στην ταράτσα του, με την καταπληκτική θέα στο λιμάνι, λειτουργεί όλη την ημέρα, υπό το άγρυπνο βλέμμα του ιδιοκτήτη του Γιώργου Λυκούρη, ενώ το άριστο προσωπικό –όπως και ο ίδιος– φροντίζει για το άψογο σέρβις.

 

 

Τη βάση του μενού αποτελούν ασφαλώς τα φρέσκα ψαρικά. Πιάτα κλασικά, με μια ιδιαίτερη πάντα πινελιά, που σε κάνει να πας και να ξαναπάς, ή συνταγές του μαγαζιού τέρπουν τον ουρανίσκο και των πιο απαιτητικών. Χταπόδι μαριναρισμένο, γιουβέτσι με καραβιδόψυχα, σουβλάκι με ψάρι ημέρας, ροφός με μπάμιες, φιλεταρισμένη σαρδέλα με χοντρό αλάτι και πολλά άλλα προϊόντα της θάλασσας, πάντα φρέσκα!!!

 

ΟΥΖΈΡΊ ΣΚΟΤΑΔΗΣ
Παραλία Αίγινας, Αίγινα 180 10

+30 22970 24014

Διαβάστε επίσης

Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός... υπάρχει ο κορωνοϊός - Ρεπορτάζ του Κώστα Αργυρού Lifestyle

Η διοργάνωση γαμήλιων τελετών αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της τουριστικής βιομηχανίας για κάποιες περιοχές και πήρε... διαζύγιο από το τζίρο της λόγω πανδημίας.   Ενα ακόμα πρόβ...