ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πόρος: Καταστρoφή εξοπλισμού σηματοδότησης των Poros Trails

Μια θλιβερή εικόνα αντίκρισαν τα μέλη της ομάδας πεζοπορίας Πόρου "Όλοι μαζί περπατάμε" σε μια βόλτα τους σε δασικούς δρόμους της Καλαυρίας.
 
Οι καταστραμμένοι πάσσαλοι σηματοδότησης των μονοπατιών Poros Trails προκαλούν μόνο θλίψη καθώς σε μερικές εβδομάδες, με την έλευση της άνοιξης, τα μονοπάτια του Πόρου, θα αποτελούν έναν νέο ενδιαφέρον προορισμό για τους φίλους της πεζοπορίας από την Ελλάδα και το εξωτερικό . 
 
Διαβάστε τα όσα καταγγέλλει στο facebook το μέλος της πεζοπορικής ομάδας Πόρου κα. Κωνσταντίνα Βλάχου:
 
"Σήμερα σε βόλτα στο βουνό σε δύο δασικούς δρόμους Ασκέλι και Νεωρειο είδαμε κατεστραμμένους πασσάλους σηματοδότησης μονοπατιών!!!!
Προφανώς έγινε από την εταιρεία που έχει αναλάβει τον καθαρισμό των δασικών δρόμων!
Απευθυνθηκαμε στο δασαρχείο και τους ενημερώσαμε για την κατάσταση, και μας διαβεβαιωσαν ότι θα ενημερώσουν την εταιρεία για την άμεση αποκατάσταση τους !
Είναι υποχρέωση όλων μας να προσέχουμε και να προστατεύουμε το έργο που έκανε στο νησί μας η εταιρεία που σηματοδότησε τα μονοπάτια Paths of Greece!!!"
 
Να σημειώσουμε πως τα Poros Trails, το σημαντικό αυτό έργο ανάπτυξης πεζοπορικού τουρισμού στον Πόρο, εγκαινιάστηκε πέρσι την άνοιξη και πριν από ένα μήνα, αναβαθμίστηκε καθώς παραδόθηκε η Μελέτη και τοποθετήθηκαν οι ταμπέλες και για 6 ποδηλατικές διαδρομές του νησιού μήκους 58,2χλμ και προστέθηκε σχετική σελίδα στην ιστοσελίδα www.porostrails.gr.  
 

Διαβάστε επίσης

Μέθανα: Την πίτα τους έκοψαν οι ποριώτες πεζοπόροι του "Όλοι μαζί περπατάμε" στη Χερσόνησο ΠΟΡΟΣ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, η ομάδα πεζοπόρων Πόρου "Όλοι μαζί περπατάμε". Η ομάδα επέλεξε τα μονοπάτια των Μεθάνων, σε μια κυκλική διαδρομή ιδιαί...

Πόρος: Η Δανάη Σκιάδη στο ψυχολογικό θρίλερ "Σώσε με" που ξεκινά το ταξίδι του στο NetflixΠΟΡΟΣ

Η σειρά, το σενάριο της οποίας υπογράφουν, εκτός από τον συγγραφέα, ο Βαγγέλης Νάσης και ο Πιέρρος Ανδρακάκος, που έχει κάνει και τη σκηνοθεσία, αφηγείται το κυνήγι ενός κατά συρρο...

Γ. Δημητριάδης: Σχετικά με τις νομικές διεκδικήσεις υπαλλήλων του Δήμου ΠόρουΠΟΡΟΣ

O Επικεφαλής της μειοψηφίας και τ. Δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης, ανάρτησε την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου, εκτενή και αποκαλυπτική ενημέρωση σχετικά με τις νομικές διεκδικίσεις υ...

Γιάννης Δημητριάδης: Ενημέρωση για την παράδοση εκκρεμοτήτων και αρχείων Δήμου Πόρου στη νέα δημοτική αρχήΠΟΡΟΣ

Από τον τ. Δήμαρχο Πόρου Γιάννη Δημητριάδη, εκδόθηκε η ακόλουθη ενημέρωση σχετικά με την παράδοση εκρεμοτήτων και αρχείων στην νέα δημοτική αρχή Πόρου:      "Με την ολοκλήρωση της ...