ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πόρος: Συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου στις εκδηλώσεις αλληλεγγύης για την Βαλέρια (φωτογραφίες)

Δύο εκδηλώσεις αλληλεγγύης για την Βαλέρια, πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες μέρες με την συμμετοχή του κόσμου, να ξεπερνάει κάθε προσδοκία. 
 
Την Κυριακή 2 Απριλίου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πόρου, πρόβαλαν παιδική ταινία στην αίθουσα εκδηλώσεων "Βασιλικής Κογιώνη". Η εκδήλωση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή του κόσμου να ξεπερνάει τις προσδοκίες του Συλλόγου. 
 
 
Σε μήνυμα τους, το Δ.Σ. του Συλλόγου ανέφεραν τα ακόλουθα:
 
"Πραγματοποιήθηκε εχθές η προβολή παιδικής ταινίας στην αίθουσα Κογιώνη με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τη Βαλέριά μας!!!
Παρά τη βροχή, συγκινητική ήταν η προσέλευση μικρών κ μεγάλων παιδιών.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Πόρου για την παραχώρηση της αίθουσας, τον κ. Γιώργο Πασχάλη για την ρύθμιση των οπτικοακουστικών μέσων καί την επιχείρηση Γκογκόση για την προσφορά των χυμών.
Επίσης όλους οσοι ανώνυμα ενίσχυσαν κ στήριξαν με πολλούς τρόπους την προσπάθειά μας αυτή!!!
?? FOR VALERIA"
 
Δεν "έπεφτε καρφίτσα" στο Reggatta
 
Την Τρίτη 4 Απριλίου, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νησιών Αργοσαρωνικού, διοργάνωσε μουσική βραδιά στο Reggatta Cocktail Bar, με την εθελοντική συμμετοχή εκπαιδευτικών - μουσικών και την εθελοντική εργασία του προσωπικού και της επιχείρησης για την συγκεκριμένη βραδιά.
 
Αυτό που συνέβη την Τρίτη το βράδυ, ήταν απίστευτο. Στο Reggata δεν έπεφτε καρφίτσα. Άνθρωποι όλων των ηλικιών προσήλθαν γεμίζοντας τόσο τον χώρο του μπαρ, όσο και τον προθάλαμο. Μάλιστα το κοινό ανανεωνόταν, καθώς αρκετοί ήταν εκείνοι που ενίσχυσαν την προσπάθεια, ήπιαν το ποτό τους και αποχώρισαν αφήνοντας τον χώρο για τους επόμενους.
 
 
Ανάμεσα στο κοινό, δεκάδες κάτοικοι του Γαλατά, που ήδη συμμετέχουν στο κύμα αλληλεγγύης για την Βαλέρια.
 
Στην μουσική βραδιά συμμετείχαν οι ακόλουθοι εκπαιδευτικοί: Χριστίνα Παπαδοπούλου - Μπερή, Γιώργος Μπερής, Θοδωρής Μαυρούλης, Τάσος Τσογγίδης, Σταμάτης Μάγειρας, Κώστας Παπαγιάννης.
 
Ο αγώνας της Βαλέριας
 
Το σύνθημα για την στήριξη προς την μικρή Βαλέρια, έδωσε με μήνυμα του ο Δήμαρχος Πόρου στις 26 Μαρτίου, δημοσιοποιώντας πληροφορίες για το 9χρονο κοριτσάκι από τον Πόρο:
 
"Η μικρή μας Βαλέρια βγαίνει νικήτρια από την πιο μεγάλη μάχη της και σύντομα την περιμένουμε ξανά στον Πόρο!
Ο Δήμος, σε συνεννόηση με τους γονείς της, αναλαμβάνει πρωτοβουλία για να κάνουμε στην Βαλέρια το δώρο που δικαιούται, ένα εξελιγμένο προσθετικό μέλος, το οποίο θα της επιτρέψει να συνεχίσει την ζωή της όπως όλα τα άλλα παιδιά!
Το κόστος του τεχνητού μέλους αγγίζει τα 75.000€ και αντιστοιχεί περίπου στα μισά από τα υπέρογκα έκτακτα έξοδα στα οποία καλείται να ανταπεξέλθει η οικογένεια έως την ενηλικίωση του κοριτσιού, το οποίο σήμερα είναι 9 χρονών.
Κάντε την δωρεά σας μέσω της ακόλουθης ηλεκτρονικής πλατφόρμας που έχει επιλέξει η οικογένεια για την συγκέντρωση βοήθειας ή επικοινωνήστε με το Γραφείο Δημάρχου (22983 20512) ή στο ΙΝΒΟΧ μου για να σας υποδειχθεί διαφορετικός τρόπος δωρεάς χρημάτων."

Διαβάστε επίσης

Α.Τ. Πόρου: Δύο συλλήψεις την Πέμπτη 6 Απριλίου - Η μία για σοβαρά αδικήματα ΠΟΡΟΣ

Από το Αστυνομικό Τμήμα Πόρου Αττικής, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στη δικαιοσύνη δύο άντρες, ένας αλλοδαπός και ένα ημεδαπός, ο καθείς για ξεχωριστά αδικήματα.    Αναλυτικότερα τη...

Πόρος: Ενημέρωση για την λειτουργία του πεζόδρομου και την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων ΠΟΡΟΣ

Σύμφωνα με ενημέρωση του Δημάρχου Πόρου Γιάννη Δημητριάδη, μετά την έγκριση στις 6.4.2023 από το Δημοτικό Συμβούλιο της ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων επί του πεζοδρόμου στο κέντρο το...

Πόρος: Οι εποχιακές παραχωρήσεις στον πεζόδρομο, στο Δ.Σ. Πόρου - Κάλεσμα του Δημάρχου προς τους πολίτες και τους επιχειρηματίες ΠΟΡΟΣ

Κάλεσμα προς τους ενδιαφερόμενους πολίτες και επιχειρηματίες στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πέμπτης 6 Απριλίου, απήυθυνε με ανάρτηση του ο Δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης.  Η συνεδρ...

Με επιτυχία η δράση συλλογής προϊόντων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο & Φαρμακείο Δήμου Πόρου ΠΟΡΟΣ

Για μια ακόμα φορά πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, η δράση συλλογής προϊόντων και υγειονομικού υλικού για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Πόρου στα καταστήματα...