ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αποκριάτικες εκδηλώσεις στον Πόρο με δυνατά ονόματα, εκπλήξεις και κέφι

Ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους έχει ετοιμάσει ο Δήμος Πόρου για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας:
  • Η αρχή θα γίνει την Παρασκευή 11 Μαρτίου, στις 19:00, με την έναρξη του Κυνηγιού του Χαμένου Θησαυρού και τον ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΡΑΟΚΕ στην πλατεία Ηρώων.
  • Το Σάββατο στις 10:30, θα διεξαχθεί αγώνας με τηλεκατευθυνόμενα στο Νέο Λιμάνι και θα ακολουθήσει ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΜΑΣΚΕ στη Γοργόνα στις 12:00. Στις 16:00, στην πλατεία Δημαρχείου, θα δοθούν οι γρίφοι για το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού και στις 18:00 θα ξεκινήσουν η παρέλαση και ο διαγωνισμός ανάμεσα στις ομάδες μεταμφιεσμένων (συμμετέχουν όλες οι ομάδες του Κυνηγιού, αλλά και όποια άλλη ομάδα επιθυμεί). Η κορύφωση του αποκριάτικου ξεφαντώματος ξεκινά στις 19:00 το βράδυ, στην πλατεία Ηρώων, με τον Πασχάλη και την μπάντα του, οι οποίοι μάς προσκαλούν σε ένα ΠΑΡΤΥ ΜΑΣΚΕ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ, με αγαπημένα τραγούδια από την μεγάλη καλλιτεχνική διαδρομή του ίδιου και των Olympians.
  • Την Κυριακή το πρωί στις 10:30, το κυνήγι του χαμένου θησαυρού συνεχίζεται στην πλατεία Δημαρχείου και ολοκληρώνεται στις 15:00 με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.
  • Τέλος, την Καθαρά Δευτέρα ο Δήμος διοργανώνει παραδοσιακό γλέντι και κούλουμα στην παραλία της Πούντας, για πολύ χορό και τραγούδι από τη Νάντια Καραγιάννη και το συγκρότημά της.
    * Σε περίπτωση κακοκαιρίας οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιούνται στο κτήριο Συγγρού. * Χορηγοί των εκδηλώσεων είναι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών «Η Ποριώτισσα», ο Εμπορικός & Επαγγελματικός Σύλλογος Πόρου, ο Δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης και επιχειρήσεις του νησιού (θα γνωστοποιηθούν μετά την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων)

Διαβάστε επίσης

Παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Σουλιώτη «Ανθολόγια Μεξικάνικης Ποίησης» στην ΑθήναΠΟΡΟΣ

Παγκόσμια ημέρα ποίησης η σημερινή και δεν θα μπορούσαμε να την γιορτάσουμε καλύτερα, από την μετάδοση της ακόλουθης είδησης. Τη Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016, στις 19:30 στο ARTHENS, Αι...

Αναταραχή στους δήμους για την παραχώρηση αιγιαλού – Τι σχεδιάζει το υπουργείο ΟικονομικώνΑΓΚΙΣΤΡΙ

Φωτιά στους δήμους, ειδικά τους νησιωτικούς και όσους διαθέτουν εκτεταμένες παραλίες προς αξιοποίηση, βάζει η πρόθεση της κυβέρνησης να αλλάξει το καθεστώς μέσω του οποίου παραχωρε...