ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έτσι θα είναι το νέο υπερπολυτελές Nikki Beach στο Πόρτο Χέλι

Προ των πυλών βρίσκεται το νέο resort στο Πόρτο Χέλι το οποίο ανοίγει η Nikki Beach, η διασημότερη εταιρεία διαχείρισης πολυτελών παραλιακών εγκαταστάσεων.

Η εταιρεία ανέλαβε την διαχείριση του πρώην ξενοδοχείο «Γιούλη» της εταιρείας Dolphin Capital, το οποίο ανακατασεκυάστηκε βάσει των προτύπων της εταιρείας και ονομάστηκε Nikki Beach Resort &Spa. Το νέο συγκρότημα αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του τον Αύγουστο, διαθέτει 66 σουίτες και δωμάτια, θα μπορεί να εξυπηρετεί έως 300 άτομα, ενώ οι 130 εργαζόμενοι θα είναι στο σύνολό τους Ελληνες χωρίς να έχουν απαραίτητα προϋπηρεσία σε ξενοδοχεία. Ο διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγ, Λεβέντ Τεκούν, τόνισε, μιλώντας σε δημοσιογράφους στην Αθήνα, ότι γνώμονας της εταιρείας για την επιλογή προσωπικού είναι η συμπεριφορά και όχι το βιογραφικό, καθώς, το σκεπτικό είναι προσωποκεντρικό και απαιτεί ειδική εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού. «Ξεκινάμε με Ελλάδα για να δημιουργήσουμε την αλυσίδα ξενοδοχείων της εταιρείας μας. Η επιλογή έγινε αφενός γιατί είναι μια καταπληκτική χώρα και αφετέρου διότι η κατασκευή του ξενοδοχείου ήταν πιο ώριμη, από τους άλλους προορισμούς που εξετάζουμε. Τα επόμενα χρόνια θα δημιουργηθούν ξενοδοχεία στο Μπόντρουμ της Τουρκίας, την Κύπρο και την Κροατία, ενώ αργότερα θα επεκταθούμε και σε άλλους προορισμούς» δήλωσε ο κ. Τεκούν. «Περιμένουμε στο Πόρτο Χέλι επενδυτές από όλο τον κόσμο, που θα θελήσουν να δουν το πρώτο μας ξενοδοχείο» σημείωσε και πρόσθεσε ότι αναφορικά με την πελατεία η κύρια έμφαση θα δοθεί στην ελληνική αγορά. Η καρδιά του resort θα είναι το Beach Club, το οποίο θα ακολουθεί τα διεθνή στάνταρ της εταιρείας, ενώ, στο εσωτερικό κυριαρχεί το λευκό χρώμα με πολλές πινελιές που θα φανερώνουν Μεσόγειο. Τα δωμάτια και οι σουίτες θα έχουν θέα τη θάλασσα και θα περιλαμβάνουν μεγάλα, ανοιχτά μπάνια, κρεβάτια που θα φαίνονται σαν να αιωρούνται και συστήματα υψηλής τεχνολογίας για εικόνα και ήχο. Κάποιες από τις σουίτες μοιράζονται μια μεγάλη πισίνα, ενώ κάποιες άλλες διαθέτουν δική τους πισίνα. Στην βεράντα του τελευταίου ορόφου θα φιλοξενείται ένα lounge bar όπου θα σερβίρονται ασιατική κουζίνα και κοκτέιλ, ενώ επιπλέον θα λειτουργεί spa, γυμναστήριο, αλλά και μπουτίκ με ρούχα και αξεσουάρ.
Πηγή: http://www.iefimerida.gr/node/157145#ixzz3383NYlu7

Διαβάστε επίσης

Βγάζουν τους δήμους από το «παιχνίδι» των απευθείας μισθώσεων παραλιώνΑΓΚΙΣΤΡΙ

Οι Κτηματικές υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών και όχι οι κατά τόπους δήμοι, θα έχουν πλέον την αρμοδιότητα για απευθείας παραχώρηση για απλή χρήση του αιγιαλού και της παραλία...