ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αίγινα: Πλήθη πιστών στην Αίγινα για την εορτή του Αγίου Νεκταρίου.

Με μεγάλες πληρότητς αναχωρούν τα πλοία από τον Πειραιά  για την Αίγινα μεταφέροντας πλήθη πιστών από περιοχές  της Ελλάδας και των Βαλκανίων.

Μεγάλη κοσμοσυρροή πιστών παρατηρήθηκε χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια τουπανηγυρικού εσπερινού που τελέσθηκε  στο νέο Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου. Στον εσπερινό το Θείο Λόγο κήρυξε ο Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλουπόλεως κ. Νικηφόρος ενώ συμπροσευχόμενοι ήταν οι Μητροπολίτες Νέας Κρήνης και Λαγκαδά κ. Ιουστίνος , Ύδρας κ. Εφραίμ και ο Επίσκοπος Έγρας του Πατριαρχείου Σερβίας κ. Νεκτάριος.

Παρόντες ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Γ. Ζορμπάς , μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και η κ. Σίλα Αλεξίου.

Σήμερα κυριώνυμη ημέρα της εορτής θα τελεστεί ο Όρθρος και η πανηγυρικήΘεία Λειτουργία, θα ακολουθήσει η Δοξολογία και στις 11.00 η λιτάνευση της Τιμίας Κάρας και της εικόνας  του Αγίου στην πόλη της Αίγινας.

Διαβάστε επίσης

Αίγινα: Παρατείνει τη λειτουργία της η έκθεση για τα 'Ναυτικά Οχυρά" στο Λαογραφικό Μουσείο.Αίγινα

Παρατείνεται η λειτουργία της έκθεσης  "Τα Ναυτικά Οχυρά της Αίγινας 1936 -1944" που παρουσιάζεται με μεγάλη επιτυχία στην αίθουσα  του Λαογραφικού Μουσείου από το Σάββατο 28 Οκτωβ...

Τη ματαίωση του διαγωνισμού για τα Οχυρά της Πέρδικας αποφάσισε ο Νίκος ΔένδιαςΑίγινα

Αίσια εξέλιξη σημειώνεται στο μεγάλο ζήτημα της διαχείρισης της έκτασης των ναυτικών οχυρών στην Πέρδικα Αίγινας, καθώς, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο υπουργός Άμυνας Νίκος Δέν...