ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
image description

Αίγινα: Με πληρότητα που αγγίζει το 100% τα δρομολόγια του τριημέρου προς Αίγινα.

Σύμφωνα με το σύστημα κρατήσεων  της Saronic Ferries  η πληρότητα  στα δρομολόγια   του τριημέρου  του Αγίου Πνεύματος αγγίζει σε πολλές περιπτώσεις το 100% .

Συγκεκριμένα  στα δρομολόγια από Πειραιά  προς Αίγινα  την Παρασκευή 10  Ιουνίου η πληρότητα  στα οχήματα είναι 100%. Δηλαδή και τα οκτώ προγραμματισμένα δρομολόγια είναι συμπληρωμένα από οχήματα.

Παρόμοια η κατάσταση  και στα δρομολόγια  του Σαββάτου 11/ 6 όπου τα πρωινά δρομολόγια προς Αίγιαν είναι και αυτά συμπληρωμένα.

Φυσικά ούτε λόγος  για την επιστροφή της Δευτέρας 13/6 από Αίγινα προς Πειραιά όπου τα δρομολόγια είναι και πάλι συμπληρωμένα από οχήματα όλη την ημέρα.

Πάντα το τριήμερο  του Αγίου Πνεύματος ήταν ο προάγγελος  του καλοκαιριού. Ένα δοκιμαστικό crash test. Σύμφωνα λοιπόν με  τα φετινά δεδομένα προδιαγράφεται έντονη η κίνηση επιβατών και οχημάτων προς  τα νησιά  του Σαρωνικού.

Φωτογραφία από το προφίλ της Saronic Ferries στο  Face book.

Διαβάστε επίσης

image descriptionΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

"Τα νησιά του Αργοσαρωνικού - που εν πολλοίς είναι άγνωστα στους αλλοδαπούς επισκέπτες της Αθήνας - προσφέρουν σημαντικά περιθώρια αξιοποίησης για τη δημιουργία ενός σύνθετου και μ...

image descriptionΑίγινα

Πρόγραμμα επίγειων ψεκασμών για την καταπολέμηση των κουνουπιών εξήγγειλε  η Περιφέρεια Αττικής για τους Δήμους των νησιών  του Σαρωνικού. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΡ...

image descriptionΑίγινα

Η Λαϊκή Συσπείρωση στο Δημοτικό Συμβούλιο της 31 ης Μαΐου 2022 τοποθετήθηκε για: Τις πανελλήνιες εξετάσεις Την ακρίβεια Πολιτιστικές εκδηλώσεις   Για τις πανελλήνιες εξετάσεις.   Σ...