ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι Ποδηλατάδες στην Αίγινα (βίντεο)

Εραστές του ποδήλατου και λάτρεις της περιπέτειας, οι Ποδηλατάδες, είναι μια παρέα που ταξιδεύει και γνωρίζει τους τόπους με το πετάλι. 
 
Οι ποδηλατάδες, μια τρελή παρέα που έχει πάθος με τα ποδήλατα και τα ταξίδια. 
Ταξιδεύουν, λοιπόν, και καταγράφουν τα ποδηλατικά τους ταξίδια προσφέροντας χαλάρωση αλλά και γέλιο με τις διάφορες αστείες στιγμές που έχουν, καθώς επίσης αναπαράγουν και τις διάφορες ιστορίες που έχουν οι περιοχές που επισκέπτονται, σε μικρά σκετσάκια.
 
 
 
Η εκπομπή των Ποδηλατάδων είναι στο Youtube στο κανάλι που ονομάζεται  Ο ΝΟΥΜΠΑΣ και τα μέλη των Ποδηλατάδων είναι ο Γιώργος Κατσιμίχας, ο Γεράσιμος Δελλαπόρτας και ο Βαγγέλης Αντώνωφ με μοντάζ - διεύθυνση φωτογραφίας Γιώργου Κατσιμίχα και παραγωγή Noumpas Productions.
 
Έχουν εξερευνήσει πολλές περιοχές όπως το λιμάνι του Πειραιά, το Αλσος Χαϊδαρίου μέχρι και τον Σκαραμαγκά, την Καστέλλα, τα κρυμμενα τοπία της Αγίας Βαρβάρας, έχουν ανέβει την Γεφυρα της Cosco, τον Προφήτη Ηλία, το Ποικίλο όρος μέχρι την Πετρούπολη και έχουν ακόμα ταξιδέψει ακόμα και στο όμορφο Ναύπλιο και συγκεκριμένα στην παραθαλάσσια πόλη του Τολού.
 
Τα τελευταία βίντεο των παιδιών τα τράβηξαν στην όμορφη Σαλαμίνα.
 
 
Μέσα από τα επεισόδια των Ποδηλατάδων, σκοπός τους είναι να αναδείξουν τις κρυμμένες ομορφιές που έχουν όλες οι περιοχές αλλά παράλληλα να προσφέρουν και διάφορες πληροφορίες της κάθε περιοχής.
 
Στο τελευταίο επεισόδιο πήραν το πλοίο από τον Πειραιά και κατεβήκαν Αίγινα, όπου τους περίμενε μια μεγάλη περιπέτεια!
Φεύγοντας από την πόλη της Αίγινας πήγανε παραλιακά, περνώντας όλα σχεδόν τα ιστορικά σημεία της Αίγινας όπως το σπίτι του Νίκου Καζαντζάκη, τις παραλίες Βίγλα και Καβουρόπετρα, φτάνοντας μέχρι τα Βάγια. Μέσα στο ταξίδι τους γνωρίσαν και την ιστορία για τα διάσημα φιστίκια Αιγίνης!
 
Δείτε το βίντεο των Ποδηλατάδων από την Αίγινα: 
 
 

Διαβάστε επίσης

Αίγινα: Παρατείνει τη λειτουργία της η έκθεση για τα 'Ναυτικά Οχυρά" στο Λαογραφικό Μουσείο.Αίγινα

Παρατείνεται η λειτουργία της έκθεσης  "Τα Ναυτικά Οχυρά της Αίγινας 1936 -1944" που παρουσιάζεται με μεγάλη επιτυχία στην αίθουσα  του Λαογραφικού Μουσείου από το Σάββατο 28 Οκτωβ...

Τη ματαίωση του διαγωνισμού για τα Οχυρά της Πέρδικας αποφάσισε ο Νίκος ΔένδιαςΑίγινα

Αίσια εξέλιξη σημειώνεται στο μεγάλο ζήτημα της διαχείρισης της έκτασης των ναυτικών οχυρών στην Πέρδικα Αίγινας, καθώς, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο υπουργός Άμυνας Νίκος Δέν...