ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αίγινα: Δράσεις στην Οικία Καραπάνου

Με  δελτίο  τύπου η φιλόξενη  Οικία  Καραπάνου ενημερώνει  τους φίλους της  για  τις δράσεις  που προγραμματίζει  το επόμενο διάστημα.

Σχετικά:

ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ!


Ναι, εδώ είμαστε και πάλι, και με πολύ χαρά σας δίνουμε το παρόν άλλη μία φορά: η Οικία σε απαρτία, σπίτι, κήποι, άνθρωποι, γάτες και πουλιά, υγιείς και με ασφάλεια ξεκινώντας την καινούρια καλοκαιρινή σεζόν, έπειτα από αρκετές προκλήσεις και σκαμπανεβάσματα, γεμάτοι ευγνωμοσύνη για το υπέροχο νησί μας που μας κράτησε αγκυροβολημένους στην ομορφιά παρόλο και μέσα από τους δύσκολους καιρούς.


Ελπίζουμε ότι και εσείς βρήκατε τους τρόπους σας να παραμένετε γαλήνιοι και συνδεδεμένοι με την ομορφιά της ζωής παρά την γενική σύγχυση, με πίστη ότι μακροπρόθεσμα όλα πορεύονται προς το καλό. Γύρω γύρω ο τροχός γυρίζει ...

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε και πάλι στην Οικία και μαζί να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε τη μικρή μας όαση ανοιχτής καρδιάς, καθαρού πνεύματος και σταθερής παρουσίας στο μυστήριο της ύπαρξης.

Με μεγάλη ικανοποίηση θέλουμε να σας ενημερώσουμε πώς σε πείσμα των καιρών, ο πολύτιμός μας Ulrik Barfod θα βρεθεί και πάλι μαζί μας φέτος το φθινόπωρο, όπως κάθε χρόνο, για να μας οδηγήσει σ’ένα μοναδικό ταξίδι μέσα από την φωνή. Δείτε λεπτομέρειες παρακάτω.

Πέρα από αυτό η Οικία δεν διοργανώνει άλλα σεμινάρια για φέτος, και το Σχολείο των Σχέσεων (SOAR) βρίσκεται προσωρινά σε παύση. Τούτη η περίοδος είναι για μας καιρός αγρανάπαυσης, καθώς και επώασης καινούριων εγχειρημάτων για τα οποία θα σας ενημερώσουμε με το καλό όταν ωριμάσουν.

Παρόλα αυτά η Οικία θα γεμίσει με όμορφες δράσεις και σεμινάρια από αγαπημένους παλαιούς και νέους συνεργάτες, για τα οποία μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ!

 

 

Διαβάστε επίσης

Αίγινα: Ρεκόρ αφίξεων το τετραήμερο (!) του Αγίου Πνεύματος. Αριθμητικά στοιχεία επιβατικής κίνησης.Αίγινα

Αυτό που όλοι είδαμε και ζήσαμε  το τετραήμερο  του Αγίου Πνεύματος στην Αίγινα αποτυπώνεται και  στα στοιχεία  που μας έστειλε  το Λιμεναρχείο Αίγινας. Η  πρωτοφανής κίνηση  για  ...

Η Αίγινα άμεσα στο πρόγραμμα των Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων! - Το ενδιαφέρον Κατσαφάδου και Ταγαρά Αίγινα

Την είδηση μετέφερε ο δήμαρχος Γιάννης Ζορμπάς στην τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής: Όπως τον ενημέρωσε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Νίκος Ταγαράς , η Α...

Οι εμβολιασμοί στο Κέντρο Υγείας Αίγινας συνεχίζονται με εντατικό ρυθμόΑίγινα

Συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό οι εμβολιασμοί στο Κέντρο Υγείας Αίγινας . Εκατοντάδες είναι οι πολίτες που εμβολιάζονται καθημερινά στα δύο εμβολιαστικά κέντρα του νησιού μας (της ...