ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αίγινα: Η αναγέννηση ενός απορριμματοφόρου οχήματος

Οι φωτογραφίες θα μπορούσαν να έχουν ως λεζάντα  "πριν και μετά". Και όμως πρόκειται για μια επισκευή - αναμόρφωση ενός απορριμματοφόρου οχήματος (σκουπιδιάρα), που τόσο έχει ανάγκη  το νησί μας. Το όχημα χαλασμένο και με αρκετές φθορές αναγεννήθηκε χάρη στη σωτήρια επέμβαση των ανθρώπων του Δήμου και είναι έτοιμο πλέον να αναλάβει δράση.

Ο Δήμαρχος Αίγινας στην προσωπική του σελίδα στο Face book γράφει  γι΄αυτό το θέμα τα εξής:

"Οι υπάλληλοι του Δημοτικού Συνεργείου, αφού εφοδιάστηκαν με τα απαιτούμενα εργαλεία, ανταλλακτικά και υλικά, συντέλεσαν στην επισκευή του απορριμματοφόρου οχήματος με το αποτέλεσμα που βλέπετε στις φωτογραφίες. Ο Αντιδήμαρχος της Υπηρεσίας Καθαριότητας κ Νίκος Πτερούδης προέβη στις αναγκαίες ενέργειες αρμοδίως και επίβλεψε τις τεχνικές εργασίες. Ένα ευχαριστώ στους συνεργάτες μου, στους ανθρώπους του Δημοτικού Συνεργείου και στους αρμόδιους υπαλλήλους των Τεχνικών & Οικονομικών Υπηρεσιών είναι ΛΙΓΟ."

 

Διαβάστε επίσης

Αίγινα: Ευχαριστήρια επιστολή Δημάρχου Ι.Ζορμπά προς την Επιτροπή "ΕΛΛΑΔΑ 2021"Αίγινα

Ευχαριστήρια επιστολή προς την Πρόεδρο της Επιτροπής «ΕΛΛΑΔΑ 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη, με αφορμή την ένταξη του Φοίνικα - του πρώτου νομίσματος που κόπηκε στην Αίγινα,...