ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση Γ. Ζορμπά με τους Διευθυντές των σχολείων της Αίγινας.

Συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης  με δική  του πρωτοβουλία είχε την Τρίτη 25 Ιουνίου ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αίγινας με τους Διευθυντές  των Λυκείων και Γυμνασίων της Αίγινας.

Σκοπός  της συνάντησης αυτής ήταν η ενημέρωση του κ. Ζορμπά για τα κύρια προβλήματα λειτουργίας  που απασχολούν κάθε σχολική μονάδα ξεχωριστά, καθώς  και κάποιες προτεραιότητες σε απαραίτητες εργασίες βελτίωσης των κτιριακών εγκαταστάσεων και των προαύλιων χώρων ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς. 

Στη συνάντηση έγινε ανταλλαγή απόψεων και από όλους κρίθηκε πολύ θετική αυτή η συνάντηση.

Συμμετείχαν οι Διευθυντές  των Λυκείων κ. Γ. Πούντος (ΓΕΛ) και κ. Αν. Αγγελόπουλος (ΕΠΑΛ), των Γυμνασίων κ. Δ. Βαλωμένος (1ου Γυμνασίου Αίγινας), κ. Γ. Μπήτρος (2ου Γυμνασίου Αίγινας) και κ. Ν. Οικονόμου (Γυμνάσιο Μεσαγρού).

Ανάλογη συνάντηση είχε προηγηθεί με τους Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων της Αίγινας.

Διαβάστε επίσης

Αίγινα: Αυτοψία στο θαλάσσιο εργοτάξιο το υποθαλάσσιου αγωγού υδροδότησηςΑίγινα

Το θαλάσσιο εργοτάξιο όπου ήδη μεταφέρονται τα τμήματα του υποθαλάσσιου αγωγού υδροδότησης της Αίγινας με νερό από την Σαλαμίνα, προκειμένου να συγκολληθούν σε μήκος 2 χιλιομέτρων,...

To Selfie στην Αίγινα! Αίγινα

Το «Selfie», το πρωτότυπο, νεανικό ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι, συνεχίζει το ταξίδι του στην ΕΡΤ2… για να μας γνωρίσει ακόμη περισσότερες πόλεις σε όλη την Ελλάδα! Ανανεωμένο σε πρόσω...