ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τροχαίο ατύχημα στην περιοχή του Φάρου

Το ατύχημα  που συνέβη την Κυριακή στον παραλιακό δρόμο Αίγινας - Πέρδικας στο ύψος του Φάρου, ξύπνησε μνήμες από το θανατηφόρο δυστύχημα του Μαρτίου όταν έχασαν τη ζωή τους δύο νέοι της Αίγινας.

Καταμεσήμερο, γύρω στις 2, οι δύο νέοι που επέβαιναν σε μηχανάκι και κατευθύνοντας προς Αίγινα προσέκρουσαν σε διερχόμενο αυτοκίνητο που κατευθυνόταν προς Μαραθώνα.

Οι δύο νέοι μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας  της Αίγινας και κατόπιν με ιπτάμενο δελφίνι διακομίστηκαν στον Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν κινδυνεύει η ζωή τους, ωστόσο και πάλι έρχεται στο προσκήνιο το θέμα της οδικής ασφάλειας, του ελέγχου των δίκυκλων  οχημάτων και της σωστής οδήγησης ιδιαίτερα στις μικρές ηλικίες.

Διαβάστε επίσης

Αίγινα: Αυτοψία στο θαλάσσιο εργοτάξιο το υποθαλάσσιου αγωγού υδροδότησηςΑίγινα

Το θαλάσσιο εργοτάξιο όπου ήδη μεταφέρονται τα τμήματα του υποθαλάσσιου αγωγού υδροδότησης της Αίγινας με νερό από την Σαλαμίνα, προκειμένου να συγκολληθούν σε μήκος 2 χιλιομέτρων,...

To Selfie στην Αίγινα! Αίγινα

Το «Selfie», το πρωτότυπο, νεανικό ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι, συνεχίζει το ταξίδι του στην ΕΡΤ2… για να μας γνωρίσει ακόμη περισσότερες πόλεις σε όλη την Ελλάδα! Ανανεωμένο σε πρόσω...