ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μια βραδιά γεμάτη χρώμα, μουσική, χορό και αλήθεια από το ΝΑΜΑ

Στον προαύλιο χώρο του 2ου Γυμνασίου Αίγινας την Παρασκευή 21 Ιουνίου δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο από τον κόσμο που από νωρίς κατέφθασε για να παρακολουθήσει άλλη  μια παράσταση του Γυμναστηρίου ΝΑΜΑ. Τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί πλέον η ετήσια εκδήλωση του ΝΑΜΑ να πραγματοποιείται στην αυλή του 2ου Γυμνασίου, δίπλα στα επιβλητικά κυπαρίσσια και στα πεύκα του κήπου.

 

 

Η όμορφη βραδιά πήρε χρώμα με την εμφάνιση των μικρών «πουλιών» του Γυμναστηρίου και γέμισε ζωντάνια, σφρίγος και ένταση όταν εμφανίστηκε το γυναικείο τμήμα σε χορογραφίες του κ. Βαγγέλη Πιτσιλού. Οι πολυάριθμοι θεατές που κατέκλυσαν το χώρο είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν και να ονειρευτούν με τα κείμενα της κυρίας Ρεκλείτη που γεμάτα μηνύματα και αλήθειες πέρασαν στο κοινό και άφησαν γόνιμους προβλημματισμούς.

Η παράσταση με τον τίτλο «Φτερά» βασισμένη στους Όρνιθες του Αριστοφάνη καταχειροκροτήθηκε από μικρούς και μεγάλους, φίλους και συγγενείς των  ανθρώπων που συμμετείχαν. Για πολύ ώρα παρέες- παρέες οι θεατές συνέχισαν να βρίσκονται στο χώρο συζητώντας τις εντυπώσεις τους και  τις εικόνες άλλης μίας σημαντικής παράστασης.

 

Διαβάστε επίσης

Αίγινα: Αυτοψία στο θαλάσσιο εργοτάξιο το υποθαλάσσιου αγωγού υδροδότησηςΑίγινα

Το θαλάσσιο εργοτάξιο όπου ήδη μεταφέρονται τα τμήματα του υποθαλάσσιου αγωγού υδροδότησης της Αίγινας με νερό από την Σαλαμίνα, προκειμένου να συγκολληθούν σε μήκος 2 χιλιομέτρων,...

To Selfie στην Αίγινα! Αίγινα

Το «Selfie», το πρωτότυπο, νεανικό ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι, συνεχίζει το ταξίδι του στην ΕΡΤ2… για να μας γνωρίσει ακόμη περισσότερες πόλεις σε όλη την Ελλάδα! Ανανεωμένο σε πρόσω...