ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρωταγωνιστής σε "ροζ" αποκαλύψεις ο Τζόνσον - Ο "Μέγας Αλέξανδρος" και οι σέξι φωτογραφίες

Όλο και περισσότερα «ροζ» άπλυτα του Μπόρις Τζόνσον βλέπουν το φως της δημοσιότητας προκαλώντας σάλο στη Βρετανία.
Οι «πικάντικες» αποκαλύψεις για την ερωτική ζωή και τον παράνομο δεσμό που φέρεται να διατηρούσε ο Βρετανός πρωθυπουργός με την Αμερικανίδα επιχειρηματία Τζένιφερ Αρκιούρι, την περίοδο που ήταν παντρεμένος με τη Μαρίνα Γουίλερ, δεν έχουν τέλος.

 

Η 35χρονη παράνομη ερωμένη του Τζόνσον, η οποία βρέθηκε, πέρυσι, στο επίκεντρο έρευνας για επιχορηγήσεις που έλαβε η επιχείρησή της ενώ ο φερόμενος ως εραστής της, Μπόρις Τζόνσον, ήταν δήμαρχος του Λονδίνου, με τις φήμες να οργιάζουν από τότε, αποφάσισε να μιλήσει, αποκαλύπτοντας γαργαλιστικές λεπτομέρειες για τον δεσμό τους από το 2012 έως το 2016.

 

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Αρκιούρι στη σκανδαλοθηρική «Mirror», έκαναν έρωτα με τον 56χρονο σήμερα Βρετανό πρωθυπουργό στον καναπέ του σπιτιού του, εκμεταλλευόμενοι την απουσία της τότε γυναίκας του, η οποία ωστόσο παραλίγο να τους πιάσει στα πράσα.
«Μιλούσαμε για κάποια από τα τελευταία κεφάλαια του βιβλίου του. Μου είπε ότι είχε μπλοκάρει συγγραφικά και ήθελε να ακούσω τι είχε γράψει. "Πραγματικά σε χρειάζομαι, μωρό μου", μού είπε. Στη συνέχεια αρχίσαμε να διαβάζουμε "Μάκβεθ", που ήταν κάτι σαν προκαταρκτικά για εμάς. Όταν του είπα "ας προχωρήσουμε στο καλό κομμάτι", μου απάντησε "με ξετρελαίνει αυτό πάνω σου, που θες να περνάμε στο καλό κομμάτι"», αποκάλυψε φέρνοντας στο προσκήνιο μια άλλη, ευαίσθητη και ευάλωτη πτυχή του Τζόνσον.
 

Η Αρκιούρι δεν διστάζει να εκμυστηρευτεί πάντως πως είχε ανάμεικτα συναισθήματα, καθώς από τη μία την εξίταρε που ένιωθε ποθητή από έναν άνδρα όπως ο Τζόνσον, ωστόσο από την άλλη αισθανόταν άσχημα για τη γυναίκα του και ό,τι έκαναν μέσα στο σπίτι του.

Μία μάλιστα ημέρα, η Μαρίνα Γουίλερ, μητέρα τεσσάρων παιδιών του Μπόρις Τζόνσον, επέστρεψε σπίτι νωρίτερα, με αποτέλεσμα το παράνομο ζευγάρι να γλιτώσει στο παρά… δέκα από το να γίνει «τσακωτό».

 

Όπως επίσης αποκάλυψε η 35χρονη ο Τζόνσον, ήταν «εντυπωσιακά» άνετος με την παρουσία της στο σπίτι του, τόσο που όταν συνειδητοποίησε ότι είχε ξεχάσει το τυρί για να σερβίρει το κρασί, δεν δίστασε να πάει να αγοράσει και να την αφήσει μόνη της.
Αυτή δεν έχασε μάλιστα την ευκαιρία και έβγαλε μια σέλφι στην κουζίνα...
 
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την Αμερικανίδα επιχειρηματία, έκαναν για πρώτη φορά σεξ στο διαμέρισμά της στην Σόρντιτς Χάι Στριτ, σε ένα δωμάτιο όπου είχε εγκαταστήσει μπάρα για pole dancing, λίγες ώρες πριν ο Τζόνσον παρευρεθεί στην τελετή έναρξης των Παραολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, ενώ εκείνος «δεν μπορούσε να κρατήσει τα χέρια του μακριά της».
«Είχαμε σχέση για τέσσερα χρόνια. Τον αγαπούσα και είχα πολλούς λόγους για να αισθάνομαι έτσι. Όμως ο άνδρας που νόμιζα ότι ήξερα δεν υπάρχει πια», ανέφερε η Αρκιούρι, η οποία είχε εργαστεί ως εθελόντρια στην καμπάνια του για την επανεκλογή του ως δήμαρχος του Λονδίνου.
Επίσης είχε δώσει στον εραστή της (έπειτα από προτροπή φίλου της) το παρατσούκλι «Alex the Great» από τον Έλληνα στρατηλάτη και επειδή το πρώτο όνομα του Μπόρις Τζόνσον είναι Alexander. Έτσι τον είχε και περασμένο στο κινητό της από το οποίο του έστελνε σέξι φωτογραφίες που της ζητούσε (την ικέτευε απελπισμένα, όπως υποστηρίζει) όταν ήταν πεσμένος ψυχολογικά.
Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι στο επίκεντρο της έρευνας για την 35χρονη βρέθηκαν και κάποια ταξίδια της στο εξωτερικό, στο πλαίσιο εμπορικών αποστολών την περίοδο που διατηρούσε σχέση με τον Τζόνσον, καθώς οι επιχειρήσεις τεχνολογίας που είχε δεν φαίνεται να πληρούσαν τα κριτήρια.
Η ίδια επιμένει πάντως ότι η παρουσία της στα ταξίδια δικαιολογείται απόλυτα από τον ρόλο της ως επιχειρηματίας στον τομέα της τεχνολογίας. Δεν παρέλειψε μάλιστα να χαρακτηρίσει «δειλό» τον Βρετανό πρωθυπουργό, καθώς δεν έκανε τίποτα για να την υπερασπιστεί όταν την κατηγορούσαν.

Διαβάστε επίσης

Επανέναρξη ναυσιπλοΐας στη Διώρυγα του Σουέζ - Το Κάιρο θα ζητήσει αποζημιώσειςΚόσμος

Το γιγαντιαίο πλοίο εμπορευματοκιβωτίων, Ever Given, που είχε αποκλείσει επί σχεδόν μια εβδομάδα τη διέλευση της Διώρυγας του Σουέζ, δεν έχει υποστεί ζημιές και το κανάλι είναι πλε...

Μοζαμβίκη: Πόλη-φάντασμα η Πάλμα μετά την κατάληψή της από το Ισλαμικό Κράτος - Δεκάδες νεκροίΚόσμος

Η Πάλμα, ένα μικρό λιμάνι στη βόρεια Μοζαμβίκη, που έπεσε στα χέρια των τζιχαντιστών έπειτα από μια επίθεση, την ευθύνη για την οποία ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος, έχει μετατραπεί σε...

Σύνδρομο παραίτησης: Το μυστήριο με τους έφηβους πρόσφυγες στη Σουηδία που κοιμούνται ακατάπαυσταΚόσμος

Οι γιατροί, λένε, ότι για την ώρα γνωρίζουν τρομακτικά λίγα γι’ αυτό το παράξενο σύνδρομο που «χτυπά» κυρίως εφήβους και έχει γίνει ήδη ντοκιμαντέρ στο Netflix με τίτλο «Life overt...

Φόβοι για εμφύλιο στην Μιανμάρ μετά τις αεροπορικές επιδρομές κατά ένοπλης εθνοτικής ομάδαςΚόσμος

Καθώς αυξήθηκε σημαντικά η λίστα με τα θύματα  των διαδηλωτών της Μιανμάρ το περασμένο Σαββατοκύριακο, οι αεροπορικές επιδρομές του στρατού σε μια περιοχή που τελεί υπό τον έλεγχο ...

Δεν «βλέπουν» επιστροφή στην κανονικότητα πριν το 2022 οι μισοί CEOs παγκοσμίωςΚόσμος

Σχέδια για τη «νέα πραγματικότητα» μετά την πανδημία καταρτίζουν οι διευθύνοντες σύμβουλοι (CEOs) των εταιρειών με την μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο. Σύμφωνα με την έρευνα 2021 CEO...

Δεν «βλέπουν» επιστροφή στην κανονικότητα πριν το 2022 οι μισοί CEOs παγκοσμίωςΚόσμος

Σχέδια για τη «νέα πραγματικότητα» μετά την πανδημία καταρτίζουν οι διευθύνοντες σύμβουλοι (CEOs) των εταιρειών με την μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο.  Σύμφωνα με την έρευνα 2021 CE...