ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γ. Δημητριάδης για Άρη Αποστολάκη: "Θα μας λείψει πολύ και θα τον σκεφτόμαστε πάντα" - Συλλυπητήρια μηνύματα

Η θλιβερή είδηση του θανάτου του Αριστείδη Αποστολάκη, βύθισε σε πένθος τον Πόρο και αναρτήθηκαν συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του στο facebook. 
 
O τ. δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον εκλιπών και τους συνέδεε και φιλία, ανάρτησε το ακόλουθο μήνυμα:
 
"Δυστυχώς χθες το βράδυ έφυγε από κοντά μας ο Άρης μας μετά από άνιση μάχη που έδωσε τους τελευταίους μήνες.
Ο Άρης με τίμησε με την φιλία του και με την συμμετοχή του δύο φορές στον συνδυασμό της «Καθαρής Πορείας» το 2019 και το 2023. Ήταν μόλις 54 χρονών και ήταν απόστρατος του Π.Ν., ενώ την περίοδο 2019-2021 διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου.
Θα μας λείψει πολύ και θα τον σκεφτόμαστε πάντα…
Θερμά συλλυπητήρια στην γυναίκα του Άννα και τον γιο του Δημήτρη.
Η κηδεία του θα γίνει αύριο Σάββατο 27.1.2024 στις 14:30 στον Αγ. Κωνσταντίνο στον Πόρο."
 
 
Ο τ. πρόεδρος του Δ.Λ.Τ. Πόρου Αλέξανδρος Δημητριάδης, είχε επίσης συνεργαστεί με τον Αριστείδη Αποστολάκη, έγραψε τα ακόλουθα:
 
"Λίγα λόγια για τον Άρη:
Είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί του στο Δ.Λ.Τ. Πόρου την περίοδο 2019-2021. Μόλις είχα αναλάβει και δεν γνωριζόμασταν καλά. Ούτε εγώ ήξερα τι να περιμένω από εκείνον και σίγουρα ούτε εκείνος από εμένα. Μιλήσαμε-συζητήσαμε και σύντομα κατάλαβα ότι πίσω από τον γίγαντα βρισκόταν ένας άνθρωπος ευαίσθητος, ειλικρινής, ευθύς, με όρεξη και ήθος. Συγκαταβατικός και πράος. Ο Άρης ήταν ένας ωραίος και σπάνιος άνθρωπος. Εύχομαι στην Άννα και στον Δημήτρη κουράγιο και εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια. Φίλε Άρη εύχομαι να είσαι σε ένα καλλίτερο μέρος."
 
Ο Δήμαρχος Πόρου Γιώργος Κουτουζής, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ανάρτησε το ακόλουθο μήνυμα:
 
"Με θλίψη πληροφορήθηκα τον θάνατο του Αριστείδη Αποστολάκη.
Ο Αρης έχασε, δυστυχώς, την πιο μεγάλη μάχη.
Ο Αρης ήταν ένας ενεργός πολίτης. Υποπλοίαρχος του Π.Ν.
Η απώλεια του Αρη αφήνει ένα κενό.
Ο Αρης ανέκαθεν είχε τον σεβασμό μου απέναντι του.
θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους δικούς του ανθρώπους."
 
Η πρ. βουλευτής Πειραιά & Νήσων Γεωργία Γεννιά έγραψε τα παρακάτω:
 
"«Καλό Ταξίδι» φίλε καλέ …
Ωραιος άνθρωπος, με αξιοπρέπεια και συνέπεια λόγων και πράξεων.
Άρη πάντα θα σε θυμόμαστε με σεβασμό και αγάπη
Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια"
 
Τέλος ο πρόεδρος του τοπικού παραρτήματος της Ε.Α.Α.Ν. Γεώργιος Αλιφέρης ανάρτησε από τη σελίδα της Ένωσης το ακόλουθο μήνυμα: 
 
"Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Παραρτήματός μας εκφράζουν τα; ειλικρινή συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του μέλους τους Αριστείδη Αποστολάκη του Δημητρίου Υποπλοιάρχου (Ε) ε. α. ΠΝ.
Ο εκλιπών γεννήθηκε στον Πόρο το 1969 και κατάχτηκε στη ΣΜΥΝ το 1986 (6η σειρά) ως Δόκιμος Υπαξιωματικός, αποφοίτησε το 1987 ως Δόκιμος Κελευστής Τ/ΕΛΑΣ, υπηρέτησε σε Πλοία και Υπηρεσίες του ΠΝ μέχρι την αποστρατεία του..
Η εξόδιος ακολουθιά του θα τελεστεί στον Ι. Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης του Πόρου το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 14:30 και η ταφή του στο κοιμητήριο του Δήμου Πόρου.
Ο Πρόεδρος και μέλη του Παραρτήματός μας θα παραστούν στην εξόδιο ακολουθία και θα συλλυπηθουν τους οικείους του."

Διαβάστε επίσης

Πόρος: Δίχως καλοριφέρ λειτουργούν, εν μέσω ψύχους, το Γυμνάσιο και το Λύκειο ΠόρουΠΟΡΟΣ

Χωρίς καλοριφέρ είναι τις τελευταίες μέρες το Γυμνάσιο και το Λύκειο Πόρου λόγω έλλειψης πετρελαίου... Σύμφωνα με ανάρτηση του επικεφαλής της Μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Πό...

Πόρος: "Λουκέτο" στο Ειρηνοδικείο Καλαυρίας βάζει ο νέος δικαστικός χάρτηςΠΟΡΟΣ

Το ιστορικό Ειρηνοδικείο Καλαυρίας που εδρεύει στον Πόρο, αναμένεται να κλείσει μόλις εφαρμοστούν οι μεταρρυθμίσεις που θα φέρει ο νέος δικαστικός χάρτης, καθώς το Ειρηνοδικείο Πόρ...

Πόρος: Την πίτα του έκοψε το παράρτημα της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Ναυτικού ΠΟΡΟΣ

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων "Βασιλική Κογιώνη" η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του παραρτήματος της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Ναυτικού...

Πόρος: Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του κόβει το παράρτημα της ΕΑΑΝ την Κυριακή 28/1ΠΟΡΟΣ

H κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας του παραρτήματός της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού (ΕΑΑΝ) θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 11:00 στην αίθουσα "...

Πόρος: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Καθετής για το ΕΠΑΛ Γαλατά για το θέμα των ΠΟΑΥΠΟΡΟΣ

Την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου η Καθετή, πραγματοποίησε σε συνεργασία με το ΕΠΑΛ Γαλατά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Γιατί λέμε όχι στις Ιχθυοκαλλιέργειες στον Πόρο”! Οι μαθητές και οι μαθ...

Αστυνομικό Τμήμα Πόρου: Ενημέρωση για τις ενέργειες και τις διαπιστώσεις σχετικά με την παραβατικότητα ανηλίκωνΠΟΡΟΣ

Από το Αστυνομικό Τμήμα Πόρου, μας εστάλη η ακόλουθη ενημέρωση, σχετικά με τις ενέργειες και τις διαπιστώσεις της Υπηρεσίας αναφορικά με την παραβατικότητα ανηλίκων στον Πόρο:    "...