Στον Πόρο ο ιδιοκτήτης των Houston Rockets με την υπερπολυτελή θαλαμηγό του

Μια ακόμα εντυπωσιακή άφιξη mega yacht καταγράφτηκε στο λιμάνι του Πόρου την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023. Η θαλαμηγός Boardwalk του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου Tilman Fertitta, έδεσε στην κεντρική προβλήτα του λιμανιού και συγκέντρωσε τα βλέμματα των διερχόμενων κατοίκων και επισκεπτών λόγω του μεγέθους και της πολυτέλειάς της, αλλά και λόγω του ελικοπτέρου που βρισκόταν στο κατάστρωμά της.

 

Ο Tilman Fertitta, με περιουσία που ξεπερνάει τα 8 δις €, είναι ένας από τους διασημότερους Αμερικάνους δισεκατομμυριούχους, καθώς εκτός από την επιχειρηματική του δραστηριοποίηση στην εστίαση και αλλού, είναι επίσης τηλεοπτικός celebrity και συγγραφέας, αλλά και ιδιοκτήτης των Houston Rockets. Κατά την παραμονή τους στον Πόρο, ο Fertitta με την παρέα του έκαναν βόλτα στο κέντρο του νησιού και έφαγαν σε εστιατόριο της παραλίας, ενώ την επόμενη μέρα αναχώρησαν προς το Αιγαίο όπου συνεχίζουν την κρουαζιέρα τους.

Διαβάστε επίσης

Πόρος: Επιχείρηση διάσωσης επιβατών βοηθητικού σκάφους που έπεσαν στη θάλασσα ΠΟΡΟΣ

Ένα σοβαρό περιστατικό σήμανε συναγερμό στο λιμάνι του Πόρου το βράδυ της Παρασκευής 23 Ιουλίου.  Συγκεκριμένα τις βραδινές ώρες της Παρασκευή, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Πόρου, γ...