Δρομολόγια πλοίων
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
image description
image description

Γ.Ε. Πόρου Τροιζηνίας: Διακρίσεις και ατομικά ρεκόρ για Λαζάρου και Κουβαρά

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλήτριες Παναγιώτα Λαζαρου και Νιόβη Κουβαρά,της Γυμναστικής Ένωσης Πόρου Τροιζηνίας, στους Αγώνες Κλειστού Στίβου, που έγιναν στο στάδιο "Ειρήνης & Φιλίας", την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020.
Οι αθλήτριες της Γυμναστικής Ενωσης Πόρου Τροιζηνίας, αν και Κορασιδες, αγωνίσθηκαν στην κατηγορία Γυναικών και κατέλαβαν αμφότερες την 5η θέση στα αγωνίσματα που συμμετείχαν.
Συγκεκριμένα η Παναγιώτα Λαζαρου αγωνίστηκε στα 3000μ και η Νιόβη Κουβαρά στα 1500μ.
Άξιο αναφοράς είναι οι επιδόσεις των δύο κοριτσιών που αποτελούν και ατομικά τους ρεκόρ και τις κατατάσσουν πανελλαδικά στις καλύτερες αθλήτριες της κατηγορίας τους.
Η Λαζάρου πέτυχε επίδοση 10'.43".50 βελτιώνοντας κατά 36"την ατομική της επίδοση(11'.19".38) από την περσινή της εμφάνιση στους ίδιους αγώνες.
Κάτι ανάλογο πέτυχε κ η Νιόβη Κουβαρά που βελτίωσε περιπου 20" την περσινή της επίδοση (5'.25".77) αφού έτρεξε σε 5'.06".59 την απόσταση στα 1500μ.

Διαβάστε επίσης

image descriptionΠΟΡΟΣ

Ο Δήμος Πόρου, η Χατζοπούλειος Δημοτική Βιβλιοθήκη και το Χοροδιδασκαλείο του ΝΟΠΤ, ετοιμάζουν εκδήλωση αφιερωμένη στο Ποριώτικο Χασάπικο και τους λαϊκούς χορευτές του Πόρου.  Το Π...

image descriptionΣΠΕΤΣΕΣ

Κατά την ομιλία του επί του νομοσχεδίου για την ίδρυση και λειτουργία υδατοδρομίων, ο Βουλευτής ΝΔ Α΄ Πειραιά και Νήσων, κ. Χριστόφορος Μπουτσικάκης τόνισε τη σημασία των υδατοδρομ...

image descriptionΕλλάδα

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4/2/2020 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας 2020 του Δικτύου Δήμων Π.Ε. Νήσων Αττικής με τα μέλη, τον Δήμαρχο Κυθήρων και Πρόεδρο της ΕΔΠ CLLD/LEADER 2014...