ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ροκ εν ρολ στον Πόρο από τους αγαπημένους μας Νορβηγούς “The Mary Lue Crew”

Μια αξέχαστη βραδιά είχαν την τύχη να ζήσουν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 11 Οκτωβρίου 2019 στο Reggata Cocktail Bar στην συναυλία του συγκροτήματος από τη Νορβηγία “The Mary Lue Crew”.

Η εξαμελής μπάντα, μια παρέα από τα παλιά, που επισκέπτονται κάθε χρόνο τον Πόρο με το ιστιοφόρο τους δεν έκαναν τίποτα περισσότερο από το να μοιραστούν μαζί μας, αγαπημένα τραγούδια της γενιάς τους. Τραγούδια που όταν κυκλοφόρησαν, σημάδεψαν τη νεότητα τους. Μιας ζωής. Τραγούδια τα οποία μύησαν και τις γενιές που ακολούθησαν στο ροκ εν ρολ και που θα παραμείνουν αξεπέραστα και για τις γενιές που θα ακολουθήσουν.

 

Οι Νορβηγοί μουσικοί με υποτυπώδη ηχητική υποδομή, έδωσαν κυριολεκτικά "ψυχή" στον ήχο τους κερδίζοντας το κοινό του Πόρου. Άλλωστε πολλοί από εμάς τους ξέραμε από τις εμφανίσεις τους στο Poros Arts Festival.

To ρεπερτόριο τους περιελάμβανε τραγούδια Rolling Stones, The Doors, The Kinks, Bob Dylan, Santana, The Beatles κ.α.  Για κάποια από τα μέλη του γκρουπ, η χθεσινή βραδιά ήταν η τελευταία για φέτος το καλοκαίρι στη χώρα και το νησί μας, καθώς το πρωί του Σαββάτου, θα αναχωρούσαν για τη Νορβηγία.

Οι “The Mary Lue Crew” είναι οι: κιθάρα Bjorn Bokki Aasheim, κιθάρα Jan G Bortheim, πλήκτρα Sir Dennis Reksten, ντραμς Erik Reksten, φωνητικά και κιθάρα Jarle Zimmermann και μπάσο Atle Mjorlaug.

Εμείς τους ευχαριστούμε για την τιμή που μας έκαναν και ανανεώνουμε το ραντεβού μας μαζί τους, για του χρόνου το καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης

Συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ Πόρου, Γαλατά και Τροιζηνίας στη Χατζοπούλειο Βιβλιοθήκη τη Δευτέρα 14/10 ΠΟΡΟΣ

Η Συντονιστική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Πόρου, Γαλατά και Τροιζηνίας προσκαλεί τους φίλους του κόμματος στην ευρύτερη περιοχή, σε ανοικτή συνέλευση την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στην Χατζοπο...

Οι Αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Πόρου στις συνεδριάσεις της 1ης και της 7ης Οκτωβρίου 2019ΠΟΡΟΣ

Οι Αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Πόρου στις συνεδριάσεις της 1ης και της 7ης Οκτωβρίου 2019 • Αποφάσεις 127 142/2019: Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία ο ορισμός μελών του ΔΣ του ΔΛΤ ...

Εκλέχθηκαν τα μέλη των Επιτροπών και των Δ.Σ. των Νομικών Προσώπων του Δήμου Πόρου - Απούσα η μειοψηφία ΠΟΡΟΣ

Συνεδρίασε την Τρίτη 1η Οκτωβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Πόρου, προκειμένου να εκλέξει τα μέλη στις Επιτροπές και στα Διοικητικά Συμβούλια των Νομικών Προσώπων του Δήμου. Από την συ...

Την Κυριακή 6/10 οι διασυλλογικοί αγώνες κωπηλασίας "Πέτρος Λίτσας 2019" στον ΠόροΠΟΡΟΣ

Ο Ν.Ο.Π.Τ. τιμώντας την μνήμη του αθλητού και προπονητού του ομίλου Π.Λίτσα διοργανώνει διασυλλογικούς κωπηλατικούς αγώνες με την επωνυμία ¨ΠΕΤΡΟΣ ΛΙΤΣΑΣ 2019¨. Οι αγώνες θα τελεστ...