ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χαμόγελα σε παιδιά και γονείς από την ανακαινισμένη παιδική χαρά του Πόρου

Παιδική χαρά “κόσμημα” απέκτησε ο Πόρος. Η κεντρική παιδική χαρά του νησιού, στο Άλσος Παπαντωνίου, άνοιξε την Τρίτη 13 Αυγούστου 2019 τις πόρτες της για να υποδεχτεί τα παιδιά του Πόρου και των επισκεπτών.

Η εργασίες που έγιναν είναι πραγματικά εντυπωσιακές και ενισχύουν το αίσθημα της ασφάλειας για τους γονείς που συνοδεύουν τα χαμογελαστά παιδιά τους.

Μάλιστα σύντομα, η παιδική χαρά του Άλσους Παπαντωνίου, θα ενδείκνυται για όλες τις ώρες της ημέρες καθώς θα τοποθετηθεί ειδικό πανί σκίασης, στο νότιο τμήμα της, όπου δεν υπάρχει σκιά.

Ο Δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό:

ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΛΙΑ

Παραδόθηκαν στο κοινό οι Παιδικές Χαρές του Δήμου Πόρου στο Άλσος Παπαντωνίου και την Πέρλια (νέα Παιδική Χαρά), ενώ έως το τέλος του μήνα θα ολοκληρωθούν και οι εργασίες στην Παιδική Χαρά του Συνοικισμού.
Εκατοντάδες μικροί φίλοι με τους γονείς και τους συνοδούς τους έδωσαν το παρόν χθες στη γιορτή εγκαινίων και τον αγιασμό της εντυπωσιακής Παιδικής Χαράς του Άλσους και είχαν την ευκαιρία να παίξουν με τα δεκάδες ιδιαίτερα παιχνίδια που διάλεξε η δημοτική αρχή για χάρη τους, με την χρηματοδότηση του Υπουργείου Εσωτερικών (Πρόγραμμα Φιλόδημος), ενώ η δημοτική αρχή κέρασε όλους τους προσκεκλημένους παγωτά και νεράκια.

Ο Δήμος μας, ο οποίος το 2014 διέθετε δύο Παιδικές Χαρές που είχαν σφραγιστεί με Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου λόγω αδυναμίας τήρησης των προδιαγραφών ασφαλείας, διαθέτει πλέον τρεις πιστοποιημένες Παιδικές Χαρές, εκ των οποίων αυτή του Άλσους Παπαντωνίου συγκαταλέγεται στις πλέον εντυπωσιακές και ενδιαφέρουσες όλης της χώρας.

Διαβάστε επίσης

Εγκαινιάζεται η ανακαινισμένη Παιδική Χαρά του Άλσους Παπαντωνίου στον ΠόροΠΟΡΟΣ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στην κεντρική παιδική χαρά του Πόρου και την Τρίτη 13 Αυγούστου, θα ανοίξει τις πόρτες της για να υποδεχτεί τους μικρούς φίλους και τους κηδεμόνες σε έναν...

Γιατί μειώθηκαν τα δρομολόγια του λεωφορείου και γιατί αυξήθηκαν ξανά – Ενημέρωση για τις συγκοινωνίες από τον Δήμαρχο ΠόρουΠΟΡΟΣ

Με ένα αρκετά αποκαλυπτικό κείμενο, ο Δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης, ενημερώνει για την κατάσταση που επικρατεί στις οδικές και θαλάσσιες συγκοινωνίες του Πόρου, αλλά και για ...

Δωρεάν θα μεταφέρονται στον Πόρο τα οχήματα της Πυροσβεστικής από την Κοινοπραξία της Ρ. ΔαρσινούΠΟΡΟΣ

Με Απόφαση του, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος έκανε δεκτή την προσφορά δωρεάν διαπόρθμευσης των πυροσβεστικών οχημάτων και του εν υπηρεσία προσωπικού του Πυροσβεστικού Σώματο...