ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μουσικές Καποδιστριακές Συναντήσεις στον Άι Γιώργη (φωτογραφίες)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Αυγούστου  2019, για δεύτερη συνεχή χρονιά, η βραδιά κλασικού τραγουδιού "Καποδιστριακές Συναντήσεις" στην κατάμεστη πλατεία του Αγίου Γεωργίου στον Πόρο.

Την ποιοτική βραδιά, προλόγισε ο Διευθυντής της Δημοτικής Βιβλιοθήκης κ. Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος μίλησε για τη σχέση του Καποδίστρια με τον Πόρο, τονίζοντας ένα γεγονός που αδικεί το νησί που μέχρι και σήμερα δεν έχει ενταχθεί στο δίκτυο Καποδιστριακών πόλεων.

Στη συνέχεια η εκδήλωση παρουσιάστηκε από την Λαρίσα Ιασωνίδου, η οποία μίλησε για το χαρακτήρα της εκδήλωσης, τους καλλιτέχνες και τον  αγαπημένο  της Πόρο. Η κ. Ιασωνίδου, ευχαρίστησε το Δήμο Πόρου και τον Δήμαρχο Γιάννη Δημητριάδη, τον κ. Γιάννη Μανιάτη, το π. Γεώργιο Στόκο, τη διευθύντρια του Γυμνασίου Πόρου κ. Βάσω Κογιώνη για την παραχώρηση του πιάνου και τους χορηγούς της εκδήλωσης Reggata Cocktail Bar,  το κατάστημα  Artichaut Creations, το κατάστημα της Μαρίας Μπακαλάκου-Πέλαγος είδη δώρων, το κατάστημα Olive lab naturals (φυσικά καλλυντικά)-Μάγδα Σεραφειμίδου και την ταβέρνα Κήπος.

Στη συναυλία συμμετείχαν οι Benjamin Pregl- Slovenia και Maxim Chlonovski- Ρωσία – Ελλάδα, ενώ στο πιάνο τους συνόδευσε η Μήδεια Ιασωνίδου, η οποία είχε και την καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης.

Υπέροχη μουσική "πινελιά" προσέθεσαν οι μουσικοί Ελισάβετ Μαντοπούλου και Αριστείδης Τσακάλης, οι οποίοι εκτέλεσαν κομμάτια με πιάνο και τσέλο αντίστοιχα, συνοδεύοντας την φωνή της Λαρίσας Ιασωνίδου.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο κ. Μανιάτης παρέδωσε στους συμμετέχοντες αναμνηστικούς επαίνους, ανανεώνοντας το ραντεβού των "Καποδιστριακών Συναντήσεων" για το 2020.

Διαβάστε επίσης

Εγκαινιάζεται η ανακαινισμένη Παιδική Χαρά του Άλσους Παπαντωνίου στον ΠόροΠΟΡΟΣ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στην κεντρική παιδική χαρά του Πόρου και την Τρίτη 13 Αυγούστου, θα ανοίξει τις πόρτες της για να υποδεχτεί τους μικρούς φίλους και τους κηδεμόνες σε έναν...

Γιατί μειώθηκαν τα δρομολόγια του λεωφορείου και γιατί αυξήθηκαν ξανά – Ενημέρωση για τις συγκοινωνίες από τον Δήμαρχο ΠόρουΠΟΡΟΣ

Με ένα αρκετά αποκαλυπτικό κείμενο, ο Δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης, ενημερώνει για την κατάσταση που επικρατεί στις οδικές και θαλάσσιες συγκοινωνίες του Πόρου, αλλά και για ...

Δωρεάν θα μεταφέρονται στον Πόρο τα οχήματα της Πυροσβεστικής από την Κοινοπραξία της Ρ. ΔαρσινούΠΟΡΟΣ

Με Απόφαση του, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος έκανε δεκτή την προσφορά δωρεάν διαπόρθμευσης των πυροσβεστικών οχημάτων και του εν υπηρεσία προσωπικού του Πυροσβεστικού Σώματο...