ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκαν τον Πόρο και την Ύδρα

Τον Πόρο επισκέφθηκε την Τετάρτη 19 Ιουνίου κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενο από τους υποψηφίους βουλευτές Γεωργία Γεννιά, Κώστα Δουζίνα και Ελένη Σταματάκη. 

Το απόγευμα της Τετάρτης, πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συζήτηση στην αίθουσα εκδηλώσεων του κτηρίου Συγγρού, όπου οι υποψήφιοι βουλευτές είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν σε δεκάδες πολίτες για τα πεπραγμένα της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και για το προεκλογικό πρόγραμμα του κόμματος. 

Ο κ. Δουζίνας αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η κυβέρνηση τα προηγούμενα χρόνια, ενώ έκανε και μια σύντομη ανάλυση του εκλογικού αποτελέσματος των Ευρωεκλογών του Μαΐου, που κρίθηκε στο μεγάλο ποσοστό αποχής, δηλώνοντας αισιόδοξος για την μεγάλη ανατροπή και την νίκη στις εθνικές εκλογές του Ιουλίου. 

Η κα Σταματάκη αναφέρθηκε στην κοινωνική πολιτική της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην εφαρμογή του Μεταφορικού Ισοδύναμου στα νησιά του Αργοσαρωνικού. 

Η κα Γεννιά, αναφέρθηκε στη συνεργασία με τον Δήμο Πόρου σε θέματα όπως η ίδρυση του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου και της Δημοτικής Συγκοινωνίας. 

Ακολούθησε συζήτηση με τους πολίτες, οι οποίοι εξέφρασαν τους προβληματισμούς και τις προσδοκίες τους για την επόμενη μέρα. 

Την Κυριακή 23 Ιουνίου, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενο από την Υποψήφια Βουλεύτρια Ελένη Σταματάκη, τους Υποψήφιους Βουλευτές Θοδωρή Δρίτσα και Κώστα Δουζίνα, συνοδευόμενους από εκπροσώπους και μέλη της Τοπικής Οργάνωσης, πραγματοποίησαν περιοδεία στο νησί της Υδρας.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με κατοίκους και επαγγελματίες για τα προβλήματα της αγοράς και του νησιού και να τους ενημερώσουν για το πολιτικό και οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Η περιοδεία έγινε σε πολύ θετικό κλίμα.
Μαζί με το κεντρικό υλικό, μοιράστηκε κείμενο του ΣΥΡΙΖΑ Υδρας σχετικά με τις θετικές παρεμβάσεις κυβέρνησης και περιφέρειας, που αφορούν το νησί της Υδρας.

Σε αυτό αναφέρονται η δικαίωση της Υδρας στο ζήτημα της νησίδας «Αγιος Γεώργιος», η εφαρμογή του Μεταφορικού Ισοδύναμου, η διάσωση των ξύλινων αλιευτικών σκαφών καθώς και μια σειρά έργα που χρηματοδοτήθηκαν από τα προγράμματα «Φιλόδημος Ι & ΙΙ».

 

Διαβάστε επίσης

Οι συντελεστές του Porosea 2019 ΠΟΡΟΣ

Με την ακόλουθη ανακοίνωση ο Δήμος Πόρου ευχαριστεί όσους συνέβαλαν στη επιτυχημένη διοργάνωση του Porosea 2019:   Με τις καλύτερες εντυπώσεις αναχώρησαν και φέτος από το νησί μας ...