ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Porosea 2019: Στη γραμμή εκκίνησης η... πώρωση

Ο Δήμος Πόρου, το Saronic Triathlon Club και η εταιρεία Whynot διοργανώνουν και φέτος, στις 8 και στις 9 Ιουνίου 2019, την αθλητική εκδήλωση POROSEA, που περιλαμβάνει αγώνες τριάθλου –aquathlon, κολύμβησης και δρομικά– στο πανέμορφο νησί του Πόρου.

Η κοσμοπολίτικη ομορφιά του Πόρου, με τις καταπληκτικές διαδρομές και τη μοναδική περίκλειστη θάλασσα, είναι η απόλυτη εγγύηση για ένα ιδιαίτερο αγωνιστικό –και όχι μόνο– καλοκαιρινό 2ήμερο. Η φετινή διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα των υπουργείων Πολιτισμού και Τουρισμού, καθώς και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ). Αυτό που κάνει το «Porosea» διαφορετικό από αντίστοιχους αγώνες είναι η ιδιομορφία και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Πόρου έναντι άλλων ανάλογων προορισμών.
Η εύκολη πρόσβαση στο νησί, τα ιδανικά και γαλήνια νερά για κολύμβηση, το πράσινο και οι καταπληκτικές διαδρομές της Καλαυρίας για την ποδηλασία, καθώς και η γραφικότητα του παραδοσιακού οικισμού για τα δρομικά, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που εντυπωσιάζουν τους συμμετέχοντες στο «Porosea». Από την άλλη, η εμπειρία των διοργανωτών και η όρεξη του Δήμου του νησιού εγγυώνται την αρτιότητα του event, που κάθε χρόνο διαφοροποιείται και εμπλουτίζεται με παράλληλες εκδηλώσεις και αθλήματα.

Στο κάλεσμά του ο δήμαρχος Πόρου, Γιάννης Δημητριάδης, αναφέρει: «Με ενθουσιασμό, κέφι, προσμονή και διάθεση για πολλές εκπλήξεις, ο Δήμος Πόρου και η εταιρεία Whynot σχεδιάζουμε τις διαδρομές για το “Porosea 2019”, που θα περιέχει τρίαθλο, τρέξιμο και κολύμπι. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, όλο το νησί, το δυ
ναμικό του Δήμου, τα αθλητικά σωματεία, οι επιχειρηματίες και, πρώτοι από όλους, οι εθελοντές μας θα βρίσκονται επί ποδός. Επιδίωξή μας είναι να προσφέρουμε σε όλους μία άρτια διοργάνωση, τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και στο κομμάτι της φιλοξενίας, των καλλιτεχνικών δρώμενων και γενικά της απόλαυσης του νησιού μας. Με απόλυτο σεβασμό σε αθλητές και συνοδούς, σταθερή μας επιδίωξη είναι να αναδείξουμε τον Πόρο σε κορυφαίο προορισμό αθλητικών διοργανώσεων. Σας ευχόμαστε καλή προετοιμασία και σας περιμένουμε στον Πόρο στις 8 και στις 9 Ιουνίου 2019!». Ετοιμαστείτε λοιπόν για την απόλυτη εμπειρία, να απολαύσετε τις ομορφότερες εικόνες του Πόρου, αγωνιζόμενοι με... πώρωση.

Στα πλαίσια του Porosea 2019 θα πραγματοποιηθεί παραδοσιακό νησιώτικο γλέντι στην πλατεία Ηρώων το Σάββατο 8 Ιουνίου στις 21:00 με τον σολίστα του βιολιού Νίκο Χατζόπουλο.

Ο βιρτουόζος βιολιτζής, θα μας ενώσει με τους αθλητές του Porosea και τους συνοδούς τους και θα μας ξεσηκώσει για χορό, αφού πρώτα θα έχουμε χορέψει το μεγαλύτερο χασάπικο όλοι μαζί.

Σάββατο 8 Ιουνίου στις 21:00 όλοι στην πλατεία Ηρώων για νησιώτικο γλέντι.

Διαβάστε επίσης

Οι συντελεστές του Porosea 2019 ΠΟΡΟΣ

Με την ακόλουθη ανακοίνωση ο Δήμος Πόρου ευχαριστεί όσους συνέβαλαν στη επιτυχημένη διοργάνωση του Porosea 2019:   Με τις καλύτερες εντυπώσεις αναχώρησαν και φέτος από το νησί μας ...