ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το 3ο Θερινό Σχολείο της Ελληνικής Φλεβολογικής Εταιρείας στην Αίγινα

Το 3ο Θερινό Σχολείο της Ελληνικής Φλεβολογικής Εταιρείας θα πραγματοποιηθεί στις 21 & 22 Σεπτεμβρίου 2018 στο Ξενοδοχείο ΔΑΝΑΗ, στην Αίγινα.  

 Στο χώρο της Φλεβολογίας σε Ευρωπαϊκό επίπεδο (UEMS) έχουν ξεκινήσει σημαντικές διεργασίες για να τεθούν νέες προδιαγραφές στην αντιμετώπιση των φλεβικών παθήσεων από τις διάφορες ιατρικές ειδικότητες. Η Ελληνική Φλεβολογική Εταιρεία έχει ενεργό συμμετοχή στις εξελίξεις αυτές και έχει σαν στόχο να συνδράμει στην επιμόρφωση και εκπαίδευση των Ελλήνων Ιατρών, τόσο στη διοργάνωση όσο και στην αντιμετώπιση των φλεβικών παθήσεων.

Καταξιωμένοι Έλληνες και Ευρωπαίοι συνάδελφοι με σημαντική εμπειρία στις φλεβικές παθήσεις, θα παρουσιάσουν τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα πάνω στην χρόνια φλεβική νόσο και στην αντιμετώπιση αυτής και των επιπλοκών της, τις νέες τεχνικές στην αντιμετώπιση των κιρσών (ελάχιστα επεμβατικές μέθοδοι), τις εξελίξεις στην θεραπεία της φλεβικής θρόμβωσης, και θα δώσουν την ευκαιρία με την πρακτική εξάσκηση, στους εκπαιδευόμενους, να βελτιώσουν τις διαγνωστικές και θεραπευτικές τους ικανότητες.

 Πρόεδρος της Ελληνικής Φλεβολογικής Εταιρείας είναι ο Αγγειοχειρουργός στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, κος Αντώνης Παπαγεωργίου.

Περισσότερες πληροφορίες στο: http://www.hphs-summerschool2018.gr/

Δείτε το πρόγραμμα:

Διαβάστε επίσης

Τα  παιδιά  τραγούδησαν Μάνο  ΛοΐζοΑίγινα

Του Γιώργου Μπήτρου - Ο μουσικός κ. Νείλος Παπάς στάθηκε ο συνδετικός κρίκος τεσσάρων Δημοτικών Σχολείων της Αίγινας που χθες Τετάρτη 12/9 το βράδυ, πλημμύρισαν το γήπεδο μπάσκετ τ...

Αγιασμός στα σχολεία - Το μήνυμα του Υπουργού Παιδείας και του Μητροπολίτη ΕφραίμΑίγινα

Πρώτο κουδούνι και αγιασμός σήμερα για τα σχολεία όλης της χώρας. Ο Υπουργός Παιδείας και ο Μητροπολίτης Ύδρας Σπετσών και Αιγίνης Εφραίμ, με μηνύματα τους, χαιρέτισαν την επιστροφ...