ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Φίλιππος Τζίτζης για το ντοκυμαντέρ - ατόπημα της κ Μαίρης Βιδάλη

Την έντονη αποδομικασία του για το ατυχές ντοκυμαντέρ της Περιφέρειας Αττικής για τον Ι.Καποδίστρια που προβλήθηκε στην Αίγινα την περασμένη Κυριακή, εκφράζει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ώρα Συνεργασίας" Φίλιππος Τζίτζης. Ο κ Τζίτζης διατυπώνει καίρια ερωτήματα προς την κ Μαίρη Βιδάλη, Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού της Περιφέρειας Αττικής, η οποία άλλωστυε φέρει και την αποκλειστική ευθύνη για αυτό το ατόπημα. 

                            ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ 23 ΜΑΪΟΥ 2021

Την Κυριακή 23 Μαΐου 2021 πραγματοποιήθηκε η τελετή εγκαινίων της έκθεσης  «Το Κυβερνείο της Αίγινας υποδέχεται πάλι τον Ιωάννη Καποδίστρια» στον προαύλιο χώρο του Κυβερνείου με παρουσία πολλών επισήμων προσκαλεσμένων αλλά και με απουσία μερικών επισήμων προσκαλεσμένων.

Είναι σημαντικό για την ιστορία του τόπου μας όσες και όσοι παρευρέθηκαν κυρίως εκτός Αίγινας.

Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της Επιτροπής «Αίγινα 2021»  και στον πρόεδρο κ. Μανώλη Κοττάκη που χωρίς την αφοσίωσή του, την προσπάθειά του και τον αγώνα του δεν θα είχε πετύχει η συγκεκριμένη εκδήλωση. Τέτοιες εκδηλώσεις ανεβάζουν πραγματικά το νησί μας στην θέση που του αξίζει πολιτιστικά και ιστορικά.

Συγχαρητήρια στην Κ.Ε.Δ.Α. του Δήμου Αίγινας, την πρόεδρο κ. Μαίρη Κουκούλη και την κ. Μάρθα Χαρτοφύλακα.

Το απόγευμα προς το βράδυ όμως της Κυριακής 23 Μαΐου 2021 πραγματοποιήθηκε άλλη μια προγραμματισμένη εκδήλωση στο κινηματοθέατρο Άνεσις,  από την Περιφέρεια Αττικής για τον Ιωάννη Καποδίστρια.

Τρία ερωτήματα για αυτήν την εκδήλωση από την Περιφέρεια Αττικής:

  1. Αν αυτή η εκδήλωση για τον Ιωάννη Καποδίστρια (ντοκιμαντέρ) χρηματοδοτήθηκε με

ένα σημαντικό ποσό από την Περιφέρεια Αττικής ή από την Περιφέρεια Πελοποννήσου;

  1. Αν αυτή η εκδήλωση έπρεπε να προβληθεί στο Ναύπλιο και όχι στην Αίγινα;
  2. Το ντοκιμαντέρ για τον Ιωάννη Καποδίστρια δεν το είδε πριν προβληθεί η κ. Μαίρη ΒΙδάλη;

Γιατί αυτά που πρόβαλε το ντοκιμαντέρ δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που υποστηρίζει ο Δήμος Αίγινας διαχρονικά, με αυτά που υποστηρίζει ο πρόεδρος της Επιτροπής «Αίγινα 2021», με αυτά που υποστηρίζει ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, με αυτά που υποστηρίζει η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Βάσω Μπόγρη.     

ΑΙΓΙΝΑ 26/05/2021

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΖΙΤΖΗΣ

Επικεφαλής παράταξης Ώρα Συνεργασίας

Διαβάστε επίσης

Αίγινα: Σάκης Σακκιώτης: "Πολιτισμός η ταυτότητα μας - Αίγινα Πρώτη Πρωτεύουσα"Αίγινα

Ο κ. Σάκης Σακκιώτης πρώην Δήμαρχος Αίγινας και μέλος  της  τοπικής Επιτροπής "ΑΙΓΙΝΑ 2021" κάνει μια πρώτη θετική αποτίμηση  των μέχρι τώρα προσπαθειών που έχει καταβάλει η Αίγινα...

Αίγινα: Ευχαριστήρια επιστολή από την κ. Γιάννα Αγγελοπούλου προς τον κ. Μ. Κοττάκη.Αίγινα

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε  η Πρόεδρος της  Επιτροπής "Ελλάδα 2021"  προς  τον κ. Μανώλη Κοττάκη, πρόεδρο της επιτροπής "Αίγινα 2021" μετά  την επιτυχή εκδήλωση  των εγκαινίων...