ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αίγινα: Το "Μαριδάκι" του Κυριάκου Κλώνου

Το  ιστορικό "ΜΑΡΙΔΑΚΙ" η  παραδοσιακή ψαροταβέρνα  της Αίγινας αλλάζει χέρια και περνά  στη  διαχείριση  του επιτυχημένου επιχειρηματία  της  εστίασης Κυριάκου Κλώνου. Ο κ. Κλώνος με ειδική ανάρτηση  στην προσωπική του σελίδα  στο Face book  ανακοινώνει με χαρά  και ικανοποίηση  την απόκτηση  του ιστορικού καταστήματος  που ο ελληνικός  κινηματογράφος το έχουν περάσει  στην αθανασία και χιλιάδες Αιγινήτες και επισκέπτες  του νησιού έχουν περάσει από τα τραπέζια  του.

Ας  δούμε  τι γράφει ο ίδιος:

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι μία από τις ιστορικότερες επιχειρήσεις εστίασης του νησιού περνάει στον έλεγχο μας.

Σκοπός μας, το αγαπημένο μας "Μαριδάκι" να εξελιχθεί σταδιακά σε έναν σύγχρονο χώρο υψηλών προδιαγραφών, διατηρώντας και ανανεώνοντας παράλληλα τα χρώματα της παράδοσης.

Είναι αλήθεια πως η θερινή αυτή περίοδος δεν προσφέρεται για τις καθοριστικές αλλαγές που θέλουμε και που θα επιφέρουμε στο μέλλον.

Ωστόσο, ευθύς εξαρχής εγγυόμαστε πρώτες ύλες εξαιρετικής ποιότητας, γευστικές απολαύσεις και τις υπηρεσίες που γνωρίζετε και αγαπάτε σε κάθε επιχείρησή μας όλα αυτά τα χρόνια.

Μια νέα πρόκληση για μας ξεκινά, μια νέα πρόσκληση σε εσάς ανοίγει. Πρόκληση να κάνουμε το ιστορικό "Μαριδάκι" χώρο που θα φιλοξενεί τις μικρές μας ιστορίες, χώρο σύγχρονο που θα αναδεικνύει την παράδοση και θα την εξελίσσει. Πρόκληση για ένα υποδειγματικό μαγαζί, στο οποίο όλοι θα απολαμβάνουμε αγνές παρασκευές, φρέσκες πρώτες ύλες, νοστιμιές του νησιού. Πρόσκληση σε εσάς, γεμάτη αγάπη και ελπίδα: να το χαρείτε!"

Διαβάστε επίσης

Αίγινα: Ο Φίλιππος Τζίτζης για  την παλαιότητα των σχολείων και τις ανάγκες συντήρησης  αυτών.Αίγινα

Δελτίο  τύπου σχετικά με την παλαιότητα και  τις ανάγκες συντήρησης  των κτιρίων των δύο Δημοτικών Σχολείων Αίγινας από  τον επικεφαλής του συνδυασμού: "ΑΙΓΙΝΑ ώρα συνεργασίας" κ. ...

 Η Περιφέρεια Αττικής χρηματοδοτεί το Λιμενικό Σώμα για την προμήθεια περιπολικού σκάφους διακομιδής ασθενών από τα νησιά του Αργοσαρωνικού - Mε ΕΣΠΑ 500.000 ευρώ Αίγινα

  Η Περιφέρεια Αττικής χρηματοδοτεί το Λιμενικό Σώμα για την προμήθεια περιπολικού σκάφους για την άμεση και ασφαλή διακομιδή ασθενών από τα νησιά του Αργοσαρωνικού, με πόρους από ...