ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επεισόδια Ολυμπιακών και Αστυνομίας στον Πειραιά λόγω Τσακαλώτου

Ενταση στον Πειραιά πριν από την ομιλία του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου. Συγκρούσεις μεταξύ αστυνομικών δυνάμεων και οπαδών του Ολυμπιακού που είχαν συγκεντρωθεί στην Πλατεία Κοραή κοντά στο ξενοδοχείο «Θεοξένια"» όπου είναι προγραμματισμένη η εκδήλωση της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ με κεντρικό ομιλητή του Υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο σημειώθηκαν περίπου στις 17:20.
 Οι αστυνομικές δυνάμεις τους απώθησαν, κάνοντας χρήση χημικών, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να απαντούν με πέτρες, τούβλα, μπουκάλια και ό,τι άλλο βρίσκουν στην περιοχή, σπάζοντας ένα όχημα της αστυνομίας.
Στη συνέχεια, έστησαν οδοφράγματα επί της Ηρώων Πολυτεχνείου, στη διασταύρωση με Β. Γεωργίου στο ύψος της πλατείας Κοραή. Από την πλευρά των «ερυθρολεύκων» καταδικάζουν την χρήση χημικών σε κεντρικό σημείο του Πειραιά από την αστυνομία, η οποία «επιτέθηκε απρόκλητα εναντίον των οπαδών του Ολυμπιακού, οι οποίοι διαμαρτύρονταν ειρηνικά κοντά στο σημείο της ομιλίας του Υπουργού».

Διαβάστε επίσης

"Να σταματήσει η καταστροφή των ξύλινων αλιευτικών σκαφών"ΠΕΙΡΑΙΑΣ - NOTIA

Να βρεθούν τρόποι για να σταματήσει η καταστροφή των ξύλινων αλιευτικών σκαφών που αποτελούν μέρος της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, ζήτησαν σαν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύ...

Φιλικοί αγώνες ποδοσφαίρου ΑΠΣΕ Αμφιάλης με ομάδες προσφύγωνΠΕΙΡΑΙΑΣ - NOTIA

Με σκοπό την ανάδειξη της αλληλεγγύης και της αρμονικής συνύπαρξης των ανθρώπων μέσα από τη δύναμη του αθλητισμού, η Α.Π.Σ.Ε. Αμφιάλης με τον Δήμο Κερατσινίου- Δραπετσώνας, συνδιορ...