Δρομολόγια πλοίων
image description

To SM προτείνει διαμονή στην Ύδρα: Miranda Hotel

Το ξενοδοχείο «Miranda» είναι ένα παλιό αρχοντικό της Ύδρας, που κτίστηκε το 1810. Από το 1961 λειτουργεί ως ξενώνας Α΄ κατηγορίας, ενώ έχει χαρακτηριστεί διατηρητέο από την Αρχαιολογική Υπηρεσία. Βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο που ενώνει το λιμάνι με τα Καλά Πηγάδια, σε απόσταση 3 μόλις λεπτών.

 

Διαθέτει 14 δωμάτια με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, με θέα στο λιμάνι και στον ολάνθιστο κήπο, διακοσμημένα με έπιπλα εποχής-αντίκες, σημαντικά έργα ζωγραφικής γνωστών Ελλήνων καλλιτεχνών και γκραβούρες. Στα δωμάτια του 2ου ορόφου τα ταβάνια είναι ζωγραφισμένα από Ιταλούς ζωγράφους της εποχής που κτίστηκε.

 

Αυτό το πρώην καπεταναίικο σπίτι φιλοξενεί εκθέσεις Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών κατά τους θερινούς μήνες, ενώ αποτελεί παράλληλα την ιδανική επιλογή για τη διεξαγωγή εκδηλώσεων, συνεδρίων και γάμων. Από το ξενοδοχείο «Miranda» έχουν περάσει μεγάλες προσωπικότητες της πολιτικής, διάσημοι καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες, ηθοποιοί και συγγραφείς.

 

MIRANDA HOTEL
Μιαούλη 454, Ύδρα 180 40 | 454 Miaouli St., Hydra

+30 22980 52230

mirandahydra@hotmail.com
www.mirandahotel.gr

 

Διαβάστε επίσης

image descriptionLifestyle

Η διοργάνωση γαμήλιων τελετών αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της τουριστικής βιομηχανίας για κάποιες περιοχές και πήρε... διαζύγιο από το τζίρο της λόγω πανδημίας.   Ενα ακόμα πρόβ...